ΣΥΡΙΖΑ: Γελοίες οι καταγγελίες της ΕΣΗΕΑ για το βίντεο

Οι καταγγελίες της ΕΣΗΕΑ σχετικά με το βίντεο που προβλήθηκε την Κυριακή στο Τάε Κβον Ντο, στην εκδήλωση για τη συμπλήρωση ενός χρόνου που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, ανήκουν "στη σφαίρα του γελοίου".

Με σχετική ανακοίνωση απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ στις καταγγελίες της ΕΣΗΕΑ για το πολυσυζητημένο βίντεο.

"Τα περί στοχοποίησης και προσπάθειας εκφοβισμού δημοσιογράφων στην χθεσινή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, ανήκουν στην σφαίρα του γελοίου. Το βίντεο που προβλήθηκε, συνόψιζε αυτό που ο λαός διατηρεί ολοζώντανο στην μνήμη του από τις κρίσιμες στιγμές του τελευταίου χρόνου: την πρωτοφανή προσπάθεια των ΜΜΕ της διαπλοκής να επηρεάσουν τις εξελίξεις, σπέρνοντας τον φόβο και την τρομοκρατία, καλώντας τον κόσμο να πάρει τα χρήματά του από τις τράπεζες, μιλώντας για αναπόφευκτη αποβολή της χώρας μας από το ευρώ και προειδοποιώντας για βιβλικές καταστροφές σε περίπτωση εκλογικής νίκης της Αριστεράς", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Και συνεχίζει: "Ας μην παραβιάζει λοιπόν η ΕΣΗΕΑ ανοιχτές θύρες. Γνωρίζει πολύ καλά ότι αν από κάποιον απειλείται το δημοσιογραφικό λειτούργημα και η δεοντολογία, αυτός δεν είναι η κυβέρνηση, αλλά το μιντιακό σύστημα της διαπλοκής. Και προς αυτή την κατεύθυνση θα περιμένουμε με ενδιαφέρον τις παρεμβάσεις της".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ