Ο Λεβέντης ζητά οικουμενική κυβέρνηση τεχνοκρατών χωρίς Τσίπρα - Μητσοτάκη: Οι αρχηγοί να να δείξουν γενναιότητα για τη χώρα

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κατέθεσε την πρόταση του για συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης τεχνοκρατών και προσωπικοτήτων, χωρίς τη συμμετοχή Τσίπρα και Μητσοτάκη.

Ο Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι αρχηγοί, μιας και είναι αρχηγοί, πρέπει να κάνουν υπέρβαση και να δείξουν γενναιότητα χάριν της χώρας, εφόσον δεν αγαπάνε την καρέκλα πάνω απ’ τη χώρα».

«Συζητώντας με τους ξένους, βλέπω ότι και 153 να πάρει ο Τσίπρας θεωρούν ισχνή την πλειοψηφία και θεωρούν ότι κρέμεται από μία κλωστή» ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, προσθέτοντας ότι «αυτοί που βάζουν τα λεφτά τους εδώ, απαιτούν πολιτική σταθερότητα και το ότι επί πέντε χρόνια δεν έχει έρθει κανένας επενδυτής, οφείλεται στο ότι βλέπουν πως τρωγόμαστε και οι μισοί λένε τους άλλους μισούς προδότες».

Τα μπλόκα

Ο κ. Λεβέντης αναφέρθηκε και στα μπλόκα που έχουν στήσει οι αγρότες προτρέποντας τους να τα αποσύρουν «γιατί πέρασε η εποχή που έβγαιναν στα μπλόκα με τον Ανδρέα Παπανδρέου και τους έδινε». Συμπλήρωσε μάλιστα πως «τώρα δεν έχει νόημα. Όλοι αυτοί που είναι στους δρόμους είτε γραβάτες, είτε αγρότες, είτε οτιδήποτε, ματαιοπονούν. Σήμερα δεν λαμβάνονται καθόλου υπόψη τέτοιου είδους ξεσηκωμοί». Ο κ. Λεβέντης τόνισε ότι η Ένωση Κεντρώων, απόψε, στη συζήτηση στη Βουλή, «θα δώσει μάχη να πάει 20.000 το αφορολόγητο των αγροτών. Δηλαδή μέχρι 20.000 τζίρο, να μην έχουν φορολογία».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ