Περιμένω ένα συγνώμη - Περιμένω μια διάψευση

Αγαπητοί μου Φίλοι και αγαπητές μου Φίλες, Σήμερα εκδόθηκε μια απόφαση από την Ελληνική Δικαιοσύνη. Με αυτήν αθωώθηκα πανηγυρικά για 20 από τις 23 εκπομπές «Ελληνικό Πανόραμα» - σε σύνολο περίπου 120 που είχαν προβληθεί στην ERT WORLD.  Η κατηγορία αφορούσε ότι δεν παρέπεμψα τους προσκεκλημένους μου μαζί με το Γενικό Διευθυντή στο τμήμα marketing και διαφήμισης της ΕΡΤ. Ουδεμία σχέση με «οικονομικές ατασθαλίες»,  «κακοδιαχείριση» ή «υπέρογκες αμοιβές» όπως αναληθώς ανώνυμοι κονδυλοφόροι διαδίδουν. Για τις τρείς δε εκπομπές, για τις οποίες εξακολουθώ να κατηγορούμαι, υπάρχουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία που πιστεύω ότι στο δεύτερο βαθμό θα αποδείξουν καθαρά την πλήρη αθωότητα μου. Μετά τη σημερινή απόφαση, αυτοί που με οδήγησαν στο δικαστήριο, δυσκολεύτηκαν να χωνέψουν ότι στην πραγματικότητα εξέπεσε σήμερα η πλεκτάνη τους. Μία πλεκτάνη που με έχει εξοντώσει ηθικά, επαγγελματικά, οικονομικά, ενώ έχει διασύρει εμένα και την οικογένειά μου ανεπανόρθωτα. Έτσι τι έκαναν; Συνεχίζοντας την λάσπη, και το καταστροφικό τους έργο σε βάρος της υγείας και του ονόματός μου, οι τιμητές της ζούγκλας προσπαθούν να συνδέσουν την δική μου υπόθεση με άλλες υποθέσεις της ΕΡΤ και να τις φορτώσουν σε εμένα «δημοσιογραφική αδεία», διαστρεβλώνοντας τη σημερινή απόφαση. Γιατί αλήθεια φαίνεται να ενοχλεί κάποιους ακόμη και η ύπαρξή μου; Περιμένω μια αξιοπρεπή διάψευσηΠεριμένω την ΑΛΗΘΕΙΑ  

Αγαπητοί μου Φίλοι και αγαπητές μου Φίλες,


Σήμερα εκδόθηκε μια απόφαση από την Ελληνική Δικαιοσύνη.
Με αυτήν αθωώθηκα πανηγυρικά για 20 από τις 23 εκπομπές «Ελληνικό Πανόραμα» - σε σύνολο περίπου 120 που είχαν προβληθεί στην ERT WORLD.  

Η κατηγορία αφορούσε ότι δεν παρέπεμψα τους προσκεκλημένους μου μαζί με το Γενικό Διευθυντή στο τμήμα marketing και διαφήμισης της ΕΡΤ. Ουδεμία σχέση με «οικονομικές ατασθαλίες»,  «κακοδιαχείριση» ή «υπέρογκες αμοιβές» όπως αναληθώς ανώνυμοι κονδυλοφόροι διαδίδουν.

Για τις τρείς δε εκπομπές, για τις οποίες εξακολουθώ να κατηγορούμαι, υπάρχουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία που πιστεύω ότι στο δεύτερο βαθμό θα αποδείξουν καθαρά την πλήρη αθωότητα μου.

Μετά τη σημερινή απόφαση, αυτοί που με οδήγησαν στο δικαστήριο, δυσκολεύτηκαν να χωνέψουν ότι στην πραγματικότητα εξέπεσε σήμερα η πλεκτάνη τους. Μία πλεκτάνη που με έχει εξοντώσει ηθικά, επαγγελματικά, οικονομικά, ενώ έχει διασύρει εμένα και την οικογένειά μου ανεπανόρθωτα.

Έτσι τι έκαναν; Συνεχίζοντας την λάσπη, και το καταστροφικό τους έργο σε βάρος της υγείας και του ονόματός μου, οι τιμητές της ζούγκλας προσπαθούν να συνδέσουν την δική μου υπόθεση με άλλες υποθέσεις της ΕΡΤ και να τις φορτώσουν σε εμένα «δημοσιογραφική αδεία», διαστρεβλώνοντας τη σημερινή απόφαση.

Γιατί αλήθεια φαίνεται να ενοχλεί κάποιους ακόμη και η ύπαρξή μου;


Περιμένω μια αξιοπρεπή διάψευση
Περιμένω την ΑΛΗΘΕΙΑ

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ