Όπρα Γουίνφρεϊ: Πώς η Top Woman των Μedia έχασε 12 κιλά & έβγαλε 12,5 εκ. δολ. από ένα tweet

Μόνο ένα tweet ήταν αρκετό για να εξοικονομήσει στην Όπρα Γουίνφρεϊ, την διάσημη αμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια, το... αστρονομικό για πολλούς από τους «κοινούς θνητούς» ποσό των 12,5 εκατ. δολλαρίων.

 Η Όπρα ενημέρωσε τους ακολούθους της πως ακολουθώντας το πρόγραμμα αδυνατίσματος της εταιρίας Weight Watchers, με το οποίο μάλιστα έτρωγε ψωμί καθημερινά, έχασε 12 κιλά. Τι συνέβη αμέσως μετά; Η μετοχή της εταιρίας έκλεισε με κέρδη 20% στο αμερικανικό χρηματιστήριο...

Το tweet περιείχε μόλις 66 χαρακτήρες, μαζί με το hashtag #ComeJoinMe («ελάτε μαζί μου»), ένα σύντομο βίντεο και ένα λινκ προς το σάιτ της εταιρίας Weight Watchers. Ανέβηκε το απόγευμα της Τρίτης, όταν η μετοχή διαπραγματευόταν στα 11,35 δολάρια. Όταν το χρηματιστήριο έκλεισε, έφτασε τα 13,29 δολάρια. 

Το «χρυσοφόρο» tweet της Όπρα

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, η Όπρα κατέχει το 6,4 εκατ. μετοχές στην εταιρία, που σημαίνει περίπου το 10%, από όταν έγινε μέλος του ΔΣ της, τον περασμένο Οκτώβριο. Η άνοδος στην τιμή που σημειώθηκε την Τρίτη σημαίνει πρακτικά κέρδη περί τα 12,5 εκατ. δολάρια για την ίδια. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ