Duct tape challenge: Νέα επικίνδυνη τρέλα στα social media - 14χρονος νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Σε κρίσιμη κατάσταση με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις νοσηλεύεται ένας 14χρονος στις ΗΠΑ, θύμα του «duct tape challenge», μιας νέας μόδας που έχει αρχίσει να εξαπλώνεται στα social media. 

Σε αυτή τη νέα απαράδεκτη μόδα οι συμμετέχοντες καλούνται να τυλιχτούν με μονωτική ταινία και να προσπαθήσουν να «δραπετεύσουν» όσο γίνεται πιο γρήγορα.   

Ο 14χρονος Skylar Fish αποφάσισε να διαγωνιστεί με τους φίλους του, οι οποίοι τον τύλιξαν με ταινία για να χρονομετρήσουν πόση ώρα θα χρειαστεί για να ελευθερωθεί. Ο νεαρός ζαλίστηκε, έχασε την ισορροπία του και έπεσε με δύναμη πάνω σε ένα παράθυρο, χτυπώντας το κεφάλι του στο τσιμέντο του τοίχου και το σίδερο του παραθύρου.

Το αποτέλεσμα ήταν να θρυμματίσει την κόχη του ματιού του και τα ζυγωματικά και χρειάστηκε άμεση επέμβαση καθώς είχε αιμορραγία στον εγκέφαλο. Με 48 ράμματα στο κεφάλι και με μόνιμη ζημιά στο ένα του μάτι, μαζί με τη μητέρα του, προσπαθούν να ενημερώσουν τον κόσμο για τους κινδύνους που ενέχει η νέα αυτή μόδα των social media.Στο διαδίκτυο υπάρχουν δεκάδες σχετικά βίντεο με παιδιά που λαμβάνουν μέρος στην πρόκληση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ