Σε ντροπή ή μεγάλο φαβορί εξελίσσεται ο Τραμπ; 5 απελπισμένοι Πρόεδροι των ΗΠΑ σε ένα συγκλονιστικό εξώφυλλο

Τρεις μέρες πριν από την αυλαία των προκριματικών εκλογών στην Αϊόβα, ο δισεκατομμυριούχος Ντόναλντ Τραμπ εμφανίζεται ως ο απόλυτος κυρίαρχος στο στρατόπεδο των Ρεπουμπλικανών και συνθλίβει τον ανταγωνισμό προκαλώντας σοκ και δέος στους σώφρονες... Αμερικανούς.

Χαρακτηριστικό το τελευταίο εξώφυλλο του The New Yorker δια χειρός Μπάρι Μπλιτ, που μέσω μια γελοιογραφίας ξεδιπλώνει την αντίδραση. Πέντε Αμερικανοί πρόεδροι κοιτούν τον Ντόναλντ Τραμπ με ύφος απελπισίας ενώ ο Τζόρτζ Ουάσιγκτον χτυπιέται... 

 

Ο Τραμπ, απόλυτος κυρίαρχος στις δημοσκοπήσεις μποϊκόταρε την τελευταία τηλεοπτική αναμέτρηση με τους αντιπάλους του. Όλα τα βλέμματα τώρα είναι στραμμένα στα σώματα των εκλεκτόρων της Αϊόβας, που θα ψηφίσουν νωρίτερα από την υπόλοιπη χώρα, την επόμενη Δευτέρα, και θα αποφασίσουν ποιος από τους 12 υποψηφίους του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και τους 3 του Δημοκρατικού Κόμματος θα πάρει το χρίσμα ενόψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου. Ο Τραμπ είχε απειλήσει το αμερικανικό δίκτυο "Fox News" που διοργάνωσε το ντιμπέιτ ότι δεν θα παραστεί στην τηλεμαχία εξαιτίας της ξανθιάς δημοσιογράφου Μέγκαν Κέλι που τον έχει βάλει στο στόχαστρο. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ