Ραγίζει καρδιές το «αντίο» της Σαμπρίνας στον πατέρα της - Δείτε το fb status που ανέβασε για εκείνον

Την περασμένη Τετάρτη έφυγε ο πατέρας της τραγουδίστριας από την ζωή...

Η Σαμπρίνα θέλησε να πει ένα τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο της πατέρα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, συγκινόντας τους φίλους της.

«Αντίο μπαμπά. Δεν ζήσαμε πολλές στιγμές μαζί, και πάρα πολλές ήταν και δύσκολες. Η ζωή όμως δεν είναι πάντα στρωμένη με ροδοπέταλα... και βαθιά μέσα μου πιστεύω ότι όλα για κάποιο λόγο γίνονται...Παρόλο που δεν ζήσαμε πάρα πολλά μαζί, από τον πατέρα μου έμαθα τα πιο σημαντικά πράγματα για την ίδια τη ζωή. Είμαι τυχερή που μου μετέδωσε την αγάπη για την Ελλάδα, την πατρίδα, την ιστορία, τον Ελληνικό πολιτισμό, τους Έλληνες φιλοσόφους... αυτά ήταν και η δική του μεγαλύτερη αγάπη... Θυμάμαι κάθε φoρά που τον έβλεπα, τον κοιτούσα και σκεπτόμουν πόση γνώση έχει αποκτήσει...»

«Είχε την απάντηση για οποιαδήποτε ερώτηση του έκανα... και ήταν η σωστή. Είχε πάρα πάρα πολλά βιβλία, και όταν μου έδωσε το πρώτο μου βιβλίο μου έδωσε μια συμβουλή. Μου είπε: εύχομαι κάποια στιγμή, όταν ανοίγεις ένα βιβλίο, να μην το ανοίγεις για να μάθεις από αυτό, αλλά για να το κρίνεις... και αυτό θέλει πολύ ψάξιμο. Όταν ήμουν μικρή και του έστελνα γράμματα από την Αφρική, που είχαν ορθογραφικά λάθη θυμάμαι ότι τα διόρθωνε και μου τα έστελνε πίσω διορθωμένα, μάλλον για να μου δείξει ποσο σημαντική είναι η έλληνική γλώσσα...

Έτσι κατάλαβα την σπουδαιότητα της Ελλάδας, της γλώσσας μας και του πολιτισμού μας!!! Ευχαριστώ για όλα όσα έμαθα, και αγάπησα από σένα... Συγγνώμη αν σε στενοχώρησα και εγώ... Καλό ταξίδι και να μας προσέχεις από εκεί ψηλά... Αντίο μπαμπά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ