Αλήθεια η ψέματα ότι έχει μόλις 3 μήνες ζωής ο Μάικλ Ντάγκλας αφού επανήλθε ο καρκίνος του οισοφάγου;

Πολλές συζητήσεις έχει προκαλέσει το περιοδικό Νational Enquirer, το οποίο παρουσιάζει στο εξώφυλλό του μια σοκαριστική είδηση για τον Μάικλ Ντάγκλας.

Σύμφωνα με το περιοδικό ο Ντάγκλας, ο οποίος έπασχε από καρκίνο του οισοφάγου, έχει μόλις 3 μήνες ζωής καθώς ο καρκίνος έκανε ξανά την εμφάνισή του. 

Ο ίδιος ο  Μάικλ Ντάγκλας έχει διευκρινήσει στο παρελθόν ότι ο καρκίνος που εμφάνισε στον φάρυγγα του δεν ήταν ούτε από τα πολλά τσιγάρα, ούτε από το αλκοόλ, αλλά από την τάση που είχε να κάνει συνέχεια στοματικό έρωτα στις γυναίκες.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Όχι δεν τα θεωρώ υπεύθυνα (τα τσιγάρα και το αλκοολ). Χωρίς να θέλω να μπω σε πολλές λεπτομέρειες, ο συγκεκριμένος αυτός καρκίνος προκαλείται από ένα όγκο (HPV) για τον οποίο ευθύνεται η αιδοιολειξία».

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, είχε διαγνωστεί με καρκίνο το 2010, και οι γιατροί θεωρούσαν πιθανή τη μοιραία εξέλιξη της υγείας του.

Πάντως εκπρόσωπος του διαβεβαίωσε ότι ο βετεράνος του Χόλιγουντ είναι υγιής και απλά επισκέφθηκε κέντρο στη Νέα Υόρκη για προγραμματισμένο τσεκ απ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ