Στα 10 πιο sexy ξενοδοχεία στον κόσμο ένα ελληνικό: Σωστά μαντεύετε - Στην Σαντορίνη το πολυβραβευμένο Canaves Oia Suites

Ατμοσφαιρικός φωτισμός, απαλά βελούδα, πολυτελή υφάσματα, σαγηνευτικά αρώματα, τζακούζι για δύο και εικόνες που σε μαγεύουν και σε ταξιδεύουν στην ιμπρεσιονιστική εποχή της Belle Epoque είναι ορισμένα μόνο από τα χαρακτηριστικά στοιχεία των πιο σέξι ξενοδοχείων και των αντίστοιχων δωματίων τους σε όλο τον κόσμο.

Ιδού τα κορυφαία ξενοδοχεία, στον τομέα του σέξι, ανά τις περιοχές του κόσμου...

Canaves Oia Suites, Σαντορίνη

Ένα παραμυθένιο ταξίδι στο παρελθόν μόλις ξεκίνησε στο 4* Canaves Oia Hotel στην Οία. Με ιδιαίτερο design και εκλεπτυσμένη διακόσμηση, με αξιόλογα έργα τέχνης και συλλεκτικά αντικείμενα, αλλά και με ανυπέρβλητη θέα στην καλντέρα ενδείκνυται για ζευγάρια που θέλουν να ζήσουν τον έρωτά τους.

Αυτό το γοητευτικό ξενοδοχειακό συγκρότημα, μέλος της αλυσίδας Small Luxury Hotels of the World, είναι χτισμένο σε διαφορετικά επίπεδα και παρέχει πολυτελή διαμονή σε κάποια από τις ονειρικές σουίτες του –σημειώστε, ότι οι σουίτες του λειτουργούσαν ως κάναβες (υπόσκαφες οιναποθήκες και εργαστήρια παρασκευής κρασιού) του 17ου αιώνα. Από αυτές διακρίναμε την Grande Suite, στην ιδιωτική βεράντα της οποίας βρίσκουμε πισίνα με jazuzzi για αμέτρητες στιγμές χαλάρωσης.

The Crazy Bear

Με ξενοδοχεία στα Buckinghamshire και Oxfordshire, τα φανταχτερά The Crazy Bear αποτελούν ένα κράμα της αισθητικής του Moulin Rouge, με τους ρυθμούς και το κιτς του Λας Βέγκας, την αύρα των οίκων ανοχής στο Soho κατά τη δεκαετία του ’60 στο Soho της Νέας Υόρκης και την απόκοσμη ατμόσφαιρα του Άρη. Με δραματική διακόσμηση οι σουίτες του γίνονται σημείο αναφοράς της χλιδής και της πολυτέλειας με τους εντυπωσιακούς πολυελαίους, τους επιχρυσωμένους καθρέφτες, τις βαριές κουρτίνες και τα πληθωρικά, αναπαυτικά κρεβάτια να σας προσκαλούν σε άκρως ερωτικές στιγμές με το ζευγάρι σας.

Maison Souquet, Παρίσι

Λίγα μόλις βήματα από το περίφημο Moulin Rouge στην περιοχή Pigalle, το Maison Souquet αδιαμφισβήτητα θεωρείται το πιο σέξι ξενοδοχείο του Παρισιού. Εμπνευσμένο από την μετα-ιμπρεσιονιστική εποχή της Belle Epoque, αποτελείται από 14 δωμάτια και έξι junior σουίτες με «βαριά» επίπλωση, υφάσματα από πολυτελή μετάξια, απαλά βελούδινα πουφ και φωτιστικά από σατέν επιφάνειες. Τα ονόματά τους, μάλιστα, είναι εμπνευσμένα από τις φημισμένες, παριζιάνες εταίρες της Belle Epoque, όταν το κτήριο όπου φιλοξενείται σήμερα το ξενοδοχείο αποτελούσε σημείο αναφοράς για τους αριστοκράτες και τους κοσμικούς της εποχής.

Nira Caledonia, Εδιμβούργο

Φανταστείτε πώς θα ήταν να ζούσατε σε ένα εντυπωσιακό, γεωργιανό αρχοντικό με ψηλά ταβάνια και μεγάλα παράθυρα με κομψά γείσα και βελούδινες λεπτομέρειες στην πανέμορφη πόλη του Εδιμβούργου. Μετατρέψτε την φαντασίωσή σας σε πραγματικότητα επιλέγοντας το Nira Caledonia για την διαμονή σας. Από τις πιο αγαπημένες επιλογές των ζευγαριών που επισκέπτονται την «σκοτεινή» πόλη της Σκωτίας, καθώς τα δωμάτιά του εκπέμπουν την ζεστασιά και την οικειότητα του σπιτιού σας, ενώ τα περισσότερα από αυτά διαθέτουν και τζακούζι. Για πιο ιδιαίτερες στιγμές με το ταίρι οι Jacuzzi Suites προσφέρουν μια εκλεπτυσμένη και χαλαρωτική εμπειρία, σε μια έκταση 42 τ.μ.

Desire Pearl Resort and Spa, Riviera Maya, Μεξικό

Απίστευτα ερωτικό, απευθύνεται μόνο σε ενήλικες και έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για ζευγάρια. Το Desire Resort and Spa στη Riviera Maya στο Μεξικό, υπόσχεται να σας προσφέρει μοναδικές στιγμές με το ταίρι σας, καλώντας σας να ζήσετε την απόλυτη ελευθερία. Μια μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων και υπηρεσιών σχεδιασμένων αυστηρά και μόνο για δύο, δημιουργεί την ιδανική σέξι και πικάντικη ατμόσφαιρα για αξέχαστες διακοπές. Σημειώστε ότι σε αρκετά σημεία του resort τα ρούχα είναι… προαιρετικά.

Cove Haven Resort, Πενσυλβάνια

Όποιος επιλέξει το συγκεκριμένο ξενοδοχείο, με θέα στη λίμνη Wallenpaupack και την πολυτέλεια να είναι έκδηλη σε όλους τους χώρους του, για μια εξόρμηση με το ταίρι του, θα απολαύσει και την παραμικρή στιγμή στο έπακρο. Πιο συγκεκριμένα, η τετραώροφη σουίτα Champagne Tower είναι μία από τις πιο συναρπαστικές και ιδιαίτερες του Cove Haven Resort καθώς διαθέτει μπανιέρα για δύο με υδρομασάζ σε σχήμα ποτήρι σαμπάνιας καθώς και εσωτερική πισίνα σε σχήμα καρδιάς. Αν αυτό δεν είναι σέξι τότε τι;

3.14, Κάννες

Κάθε όροφος του 4* ξενοδοχείου 3.14 Cannes – βρίσκεται μόλις 50 μ. από την περίφημη La Croisette– οφείλει την θεματική του στις πέντε ηπείρους. Ο τέταρτος όροφος, λοιπόν είναι αφιερωμένος στην Ευρώπη και σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να αντιπροσωπεύει το Παρίσι κατά την εποχή της Belle Epoque. Τα αντίστοιχα δωμάτια θα ξυπνήσουν σίγουρα τις πιο πικάντικες διαθέσεις σας καθώς είναι αρωματισμένα με τριαντάφυλλο και κέδρο με σκοπό να σας μεταφέρουν πίσω στο χρόνο, στον πυρετώδη τρόπο ζωής των κατοίκων της γαλλικής πρωτεύουσας και τα καμπαρέ της Μονμάρτης. Κόκκινες και ροζ αποχρώσεις σε συνδυασμό με τον απαλό φωτισμό δημιουργούν μια ακαταμάχητα υποβλητική και αποπλανητική ατμόσφαιρα.

Propeller Island City Lodge, Βερολίνο

Αν οι λέξεις δημιουργικότητα, έμπνευση και φαντασία είχαν συνώνυμο κάποιο ξενοδοχείο, τότε αυτό θα ήταν σίγουρα το Propeller Island City Lodge στην καρδιά του Βερολίνου. Ο καλλιτέχνης Lars Stroschen μετέτρεψε τις οπτικοακουστικές δημιουργίες του σε δωμάτια, με απεριόριστη ποικιλομορφία χωρίς να επαναλαμβάνεται τίποτα κοινό σε κάποιο από τα 30 δωμάτια- έργα τέχνης. Από αυτά το πιο σέξι δεν είναι άλλο από το Two Lions, όπου τα κρεβάτια μοιάζουν με κλουβιά σε ύψος 1,5 μέτρου πάνω από την επιφάνεια του πατώματος, εγείροντας τη φαντασία από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Ayara Hilltops Resort and Spa, Πουκέτ

Θέρετρο μόνο για ενήλικες το Ayara Hilltops Resort and Spa είναι χτισμένο στην απότομη πλαγιά Surin Hill στο βορειοδυτικό τμήμα του Πουκέτ και αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή στον εξωτικό προορισμό για διακοπές με το έτερον ήμισυ. Με ανεμπόδιστη και εντυπωσιακή θέα στην πλαγιά του λόφου με την καταπράσινη, οργιώδη βλάστηση, πολυτελή χαρακτηριστικά, υπαίθριο ντους και ιδιωτική πισίνα υπερχείλισης η Hilltops Pool Villa προσφέρεται για ζευγάρια που θέλουν αν αποκλειστούν στο προσωπικό τους καταφύγιο.

Hotel Pelirocco, Μπράιτον

Αποτελείται από 19 μοντέρνα δωμάτια το καθένα εμπνευσμένο από μια διαφορετική θεματική όπως Rock n Roll, Pop Art και burlesque. Το The Play Room, συγκεντρώνει παρακμιακά, κιτς, burlesque και σέξι στοιχεία όλα σε ένα και έτσι αναδεικνύεται το πιο σέξι δωμάτιο του ξενοδοχείου. Για του λόγου τω αληθές διαθέτει στρογγυλό κρεβάτι, καθρέφτη στην οροφή του δωματίου, πολυτελές μπάνιο και στύλο για pole dancing!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ