Κυρίες και κύριοι ο Τζορτζ Κλούνεϊ δίνει συμβουλές γάμου: Μιλάμε στο Facetime όταν είμαστε μακριά...

Ο λαμπερός γόης του Χόλιγουντ μαζί με την γοητευτική σύζυγο του, Αμάλ Αλαμουντίν, βρέθηκαν στην πρεμιέρα της ταινίας του σταρ «Hail Caesar!» και κέρδισαν τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ αποκάλυψε για πρώτη φορά πώς διατηρείται ο γάμος του δίνονττας συμβουλές για έναν ευτυχισμένο γάμο.

Εκείνη είναι δικηγόρος και εκείνος ηθοποιός του Χόλιγουντ, με αποτέλεσμα να έχουν πολύ βεβαρημένο πρόγραμμα. Ωστόσο, παρά τις ασχολίες τους, οι δύο ερωτευμένοι βρίσκονται συχνά και περνούν λίγο χρόνο μαζί, μια πολυτέλεια που είναι απαραίτητη, όπως δήλωσε ο 54χρονος σταρ.

Δήλωσε επίσης ότι επωφελείται από τις νέες τεχνολογίες για να μένει σε επαφή με τη σύζυγό του όταν βρίσκεται μακριά της. «Αυτό που κάνουμε συνήθως είναι το  Facetime. Εξάλλου δεν μένουμε για καιρό μακριά. Περνάμε πολύ χρόνο μαζί και προσπαθούμε να μην έχουμε μεγάλα κενά», δήλωσε ο Τζορτζ Κλούνεϊ στην εκπομπή του Mario Lopez, κατά την πρεμιέρα της ταινίας του.

Πρόσθεσε επίσης ότι είναι έτοιμος να κάνει όλες τις απαραίτητες προσπάθειες, για να περνάει περισσότερο χρόνο με τη σύζυγό του. «Καταφέρνουμε και οργανωνόμαστε ώστε να περνάμε περισσότερο χρόνο μαζί. Μπορούμε να οργανωθούμε», πρόσθεσε, αποκαλύπτοντας ότι αυτό είναι το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ