Συγκίνηση για τα θύματα της Τραγωδίας της Θύρας 7 - Εκατοντάδες κόσμου στο μνημόσυνο (Φωτό)

35 χρόνια συμπληρώνονται τη Δευτέρα από την τραγωδία.

Το μεσημέρι τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο στον περιβάλλοντα χώρο του Φαληρικού γηπέδου, για τα θύματα της τραγωδίας της Θύρας 7, στο μνημείο που έχει στηθεί προς τιμήν των νεκρών οπαδών.

Περισσότεροι από 4000 φίλοι του Ολυμπιακού έδωσαν το παρών, τιμώντας τους 21 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους πριν από 35 χρόνια. Σύσσωμη η οικογένεια του Ολυμπιακού έδωσε το παρών. Αθλητές από όλα τα τμήματα επαγγελματικά και ερασιτεχνικά τμήματα, φυσικά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κ. Βαγγέλης Μαρινάκης και οι πρόεδροι της ΚΑΕ, κ. Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος. Παρών ήταν και ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Μώραλης.

Ιδιαίτερα συγκινητική η στιγμή που τον λόγο πήρε η κ. Τουμανίδου, εκπροσωπώντας τις μητέρες όλων των θυμάτων, όπως και το "παρών" που έσκιζε τον πειραϊκό ουρανό μετά την εκφώνηση των ονομάτων των 21 θυμάτων της Θύρας 7. Το σύνθημα "αδέρφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε", βγήκε πολλές φορές από τα χείλη των χιλιάδων φίλων του Ολυμπιακού.

Αμέτρητα ήταν και τα στεφάνια που κατατέθηκαν στο μνημείο. Μεταξύ άλλων από το ποδοσφαιρικό τμήμα, τους καλαθοσφαιριστές, τον Ερασιτέχνη, τον Σωκράτη Κόκκαλη, την ΠΑΕ ΑΕΚ, τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Κοντονή, συνδέσμους του Ολυμπιακού στο εξωτερικό (Στουτγκάρδη, Νέα Υόρκη, Βρυξέλλες κτλ), την ΕΠΣ Πειραιά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ