Συγκινητική ανταπόκριση για την 28χρονη Ντένια - «Γραμμή ζωής» για την κοπέλα που πάσχει από καρκίνο στην καρδιά

70.000 ευρώ κατόρθωσαν να συγκεντρώσουν οι συνάνθρωποι μας μέσα σε λίγες μόλις ώρες...

Η ανταπόκριση του κόσμου για την παροχή βοήθειας στην 28χρονη Ντένια Παράσχη από την Ζάκυνθο, στην οποία διαγνώστηκε όγκος στην καρδιά και πρέπει να μεταφερθεί άμεσα στην Βοστώνη για να γίνει το χειρουργείο που θα της σώσει την ζωή, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.
 
Σύμφωνα με συγγενικό της πρόσωπο, η εγχείρηση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί σε νοσοκομείο της Ευρώπης, ενώ το κόστος μεταφοράς της Ντένιας στην Αμερική έχει υπολογιστεί περίπου στις 70.000 ευρώ. Από την ημέρα που έγινε γνωστό το πρόβλημα υγείας της Ντένιας, έχει ενεργοποιηθεί μια «γραμμή ζωής» σε όλη την Ελλάδα αλλά και μεταξύ των ομογενών σε όλο τον κόσμο για συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα για να σωθεί η 28χρονη. Από την Δευτέρα, οι ουρές στην Εθνική Τράπεζα στην Ζάκυνθο έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία και άνθρωποι όλων των ηλικιών προσφέρουν για την Ντένια ό,τι μπορούν.


 
Το Αθηναϊκό Πρακτορείο επικοινώνησε με στενό φίλο της οικογένειας Παράσχη, ο οποίος δήλωσε πως «χθες μέσα σε ένα πρωί, οι Έλληνες πολίτες συγκέντρωσαν το ποσό των 70.000 ευρώ περίπου για να μεταφερθεί η Ντένια στην Βοστώνη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής», ενώ για την συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου, ανέφερε ότι «από κάθε μέρος της Ελλάδας, απλός κόσμος έχει επικοινωνήσει με την οικογένεια για να προσφέρει ο καθένας το ελάχιστο που μπορεί». «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο, για την στήριξη τους στην σπουδαία μάχη που δίνει η Ντένια», είπε.
 
Με την υπόθεση της Ντένιας Παράσχη ασχολήθηκε και ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, ο οποίος ανέφερε πως βρίσκεται σε ετοιμότητα το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η μεταφορά της νεαρής, όποτε χρειαστεί, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Σημειώνεται ότι η σελίδα που δημιουργήθηκε για την Ντένια στο facebook αριθμεί ήδη πάνω από 10.000 μέλη μέσα σε μόλις δ'υο ημέρες και η ίδια αναφέρει σε αυτή: 

«Είμαι η Διονυσία Παράσχη. Όσοι με ξέρετε, με φωνάζετε Ντένια. Το Μάρτιο γίνομαι 28. Έχω διαγνωστεί με μια σπάνια μορφή καρκίνου κοντά στην καρδιά. Όλοι λένε ότι η μάχη με τον καρκίνο είναι άνιση, πόσο μάλλον όταν δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να σε θεραπεύσουν οι κατάλληλοι γιατροί. Ζητώ να μου προσφέρετε ό,τι είναι δυνατόν, ένα βήμα που θα με φέρει πιο κοντά στην ελπίδα. Να με βοηθήσετε να συνεχίσω να ονειρεύομαι, να συνεχίσω να ζω. Δεν είναι του χαρακτήρα μου να δραματοποιώ καταστάσεις, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση η κάθε θετική σκέψη, η πιο μικρή συνδρομή, θα μου δώσουν πνοή να συνεχίσω. Σας ευχαριστώ από καρδιάς

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 345 / 747546-27
IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: GR 7701 10345 00000 34574754627
Δικαιούχος: Σπυρίδων Παράσχης του Γεωργίου
SWIFT CODE: ETHNGRAA

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ