Made in Greece o Γιώργος Γεωργίου: O Ελληνοκύπριος ηθοποιός που παίζει στο Game of Thrones

Εκτός από τη σειρά φαινόμενο, ο Ελληνοκύπριος ηθοποιός έχει εμφανιστεί στο «Homeland» και στο «Mamma Mia» στο πλευρό της Meryl Streep.

Μια από τις πλέον αγαπημένες σειρές όλων των εποχών, με εκατομμύρια φανατικούς οπαδούς σε ολόκληρο τον πλανήτη, είναι δίχως αμφιβολία το «Game of Thrones».

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που ερμηνεύουν τους αγαπημένους ήρωες και ανυπομονούν να δουν τη συνέχεια των ιστοριών τους, υπάρχει και ένας Ελληνοκύπριος, που ξεχωρίζει με το ταλέντο του. 

Πρόκειται για τον Γιώργο Γεωργίου, ο οποίος κατάγεται από το χωριό Δαλί - βρίσκεται κοντά στη Λάρνακα - και μπορεί να υπερηφανεύεται πως κάνει διεθνή καριέρα.

Εκτός από το Game of Thrones έχει παίξει στο Homeland - η φυσιογνωμία του είναι πολύ χαρακτηριστική και όσοι το βλέπετε σίγουρα τον θυμάστε - και στο Mamma Mia στο πλευρό της Meryl Streep, μια εμπειρία που σίγουρα του έχει μείνει αξέχαστη.

Ο ίδιος ερμήνευσε έναν από τους Σοφούς του Γιουνκάι, τον Ράζνταλ, θα εμφανιστεί ξανά και στην επόμενη σεζόν και είναι πια κολλητός με την Emilia Clarke - σπούδασαν στην ίδια σχολή και ήρθαν αμέσως κοντά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ