Αγρίνιο: Απολογείται o 22χρονος μητροκτόνος για τη στυγερή δολοφονία - Κατέρρευσε η αδερφή του, στην κηδεία της 44χρονης

Εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Αγρινίου, ο 22χρονος από την Παραβόλα που έσφαξε με κουζινομάχαιρο τη 44χρονη μητέρα του και τραυμάτισε στην ωμοπλάτη τον αδερφό του. 

Η κηδεία της γυναίκας έγινε χθες. Τραγικές φιγούρες τα τρία παιδιά της 44χρονης, ο μικρός της γιος, που ήταν παρών στο φονικό και οι δυο κόρες της, καθώς και ο σύζυγος της, που βλέπει την οικογένεια του να δοκιμάζεται σκληρά. Την ώρα της κηδείας η αδερφή της θανούσης δεν άντεξε, λιποθύμησε μέσα στην εκκλησία και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Χθες τα δύο αδέλφια, ο δράστης και ο 18χρονος, που δέχτηκε την επίθεση, συναντήθηκαν στα κρατητήρια και μάλιστα στην αρχική κατάθεση που έδωσε ήταν ιδιαίτερα επιβαρυντικός για τον αδερφό του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως πρέπει να τιμωρηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μικρός αδερφός υποστήριξε πως ο δράστης ναι μεν δεν είχε πρόθεση να του κάνει κακό, αλλά δεν ίσχυε το ίδιο για την μητέρα τους.

Λίγο μετά την κηδεία της αδικοχαμένης 44χρονης, η μικρότερη κόρη της οικογένειας για ακόμα μια φορά στέλνει σπαρακτικα μηνύματα μέσω facebook. Αυτή την φορά ανέβασε μια φωτoγραφία της μητέρας της γράφοντας χαρακτηριστικά: "Αχ ρε μανα .... Ήταν η κακιά στιγμή... Δεν το ήθελε μανούλα μου να το κάνει..."κάποιοι του εβαλαν λογια " και ηταν μεθυσμένος όχι ότι ήθελε να πιεί αλλά τον έκαναν να πιει ...μαμά μου μας λείπεις.. Πονάει η καρδιά μας".

Πηγή: agriniopress.gr, cityvoice

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ