Έξαλλη η Πενέλοπε Κρουζ με δημοσιογράφο του NBC: Της είπε ότι έχει άσχημα πόδια λόγω... μπαλέτου

"Όλα τα λεφτά" ήταν η αντίδραση της Πενέλοπε Κρουζ, όταν πήγε καλεσμένη σε εκπομπή ώστε να μιλήσει για την νέα της ταινία «Zoolander 2» και η παρουσιάστρια της είπε πως έχει… άσχημα πόδια!

Όπως θα δείτε και στο video, η 41χρονη καλλονή ηθοποιός που έχει ένα από τα ωραιότερα σώματα του Hollywood, εμφανίστηκε στο show «Today» του καναλιού NBC με παρουσιάστρια την Σαβάνα Γκάθρι.

Αυτό όμως που συνέβη δεν το περίμενα, όταν η παρουσιάστρια μπροστά σε 5 εκατομμύρια τηλεθεατές, αποφάσισε να της θυμίσει κάτι πρόσφατες δηλώσεις της, στις οποίες η Πενέλοπε φερόταν να έχει πει ότι έχει… άσχημα πόδια!


Στο άκουσμα της ερώτησης για το αν έχει άσχημα πόδια, η 41χρονη ηθοποιός έμεινε κάγκελο και πήρε κάτι απίστευτες γκριμάτσες, σπεύδοντας να το διαψεύσει.
Έλα όμως που η Σαβάνα Γκάρθι επέμεινε, λέγοντας «νομίζω πως το είπες, παρά την εμφάνιση που διαθέτεις, νομίζω πως είπες ότι έχεις άσχημα πόδια».

«Όχι!Όχι!Όχι! Δεν έχω δηλώσει κάτι τέτοιο. Είμαι ΟΚ. Είμαι ΟΚ με τα πόδια μου. Δεν το έχω πει αυτό!», είπε η Πενέλοπε.

Τελικά η παρουσιάστρια προσπάθησε να το σώσει, θυμίζοντας της πως κάποτε υπήρξε επαγγελματίας μπαλαρίνα, κάτι που καταπονεί πολύ τα πόδια, με την Κρουζ (η οποία σπούδαζε κλασικό μπαλέτο για 9 ολόκληρα χρόνια στο «Εθνικό Ωδείο της Ισπανίας) να της απαντά:

«Όταν είσαι επαγγελματίας χορεύτρια μπαλέτου, χάνεις τα νύχια των δαχτύλων σου και συνηθίζεις να τα πετάς. Δεν τα νιώθεις πλέον! Αν και πια είναι φυσιολογικά!»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ