Η συγκλονιστική επιχείρηση διάσωσης μιας μαμάς με το παιδί της όταν το αμάξι τους έπεσε μέσα σε κανάλι (Βίντεο)

Η ηρωική διάσωση μιας μητέρας και του μικρού παιδιού της, όταν το αμάξι τους έπεσε μέσα σε κανάλι στο Άμστερνταμ.

Αμέσως μόλις είδαν τι είχε συμβεί, τρία άτομα που έτυχε να περνούν από τον διπλανό δρόμο βούτηξαν χωρίς δεύτερη σκέψη στα παγωμένα νερά προκειμένου να βοηθήσουν τη μητέρα που είχε εγκλωβιστεί στο βυθιζόμενο αυτοκίνητο με το παιδί της. Όπως μπορεί κανείς να διακρίνει στο βίντεο, ένας από αυτούς χτυπά το αριστερό παράθυρο με μια πέτρα προκειμένου να το σπάσει, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρνει. Με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν, ένας τέταρτος άνδρας αρπάζει ένα σφυρί από το αμάξι του και βουτά στο κανάλι για να προσφέρει τη βοήθειά του.

Τελικά οι τέσσερις άνδρες καταφέρνουν να σπάσουν το πίσω παράθυρο και να τραβήξουν έξω τη μαμά και το παιδί της, λίγο πριν το αυτοκίνητο βυθιστεί εξ ολοκλήρου.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, το ατύχημα συνέβη όταν το αυτοκίνητο που η γυναίκα είχε παρκάρει δίπλα στο κανάλι Σίνκελ άρχισε να «τσουλάει» προς το νερό, ενώ το νήπιο βρισκόταν στο πίσω κάθισμα. Πανικόβλητη, η μητέρα έτρεξε να βγάλει το μικρό της από το καρεκλάκι του, αλλά δεν πρόλαβε, και το αυτοκίνητο βρέθηκε στο κανάλι και με τους δύο στο εσωτερικό του.  Ευτυχώς, η περιπέτεια τους είχε αίσιο τέλος, κυρίως χάρη στην ηρωική παρέμβαση των τεσσάρων ανδρών που ανέλαβαν άμεσα δράση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ