Anita η γυναίκα που ήταν σε κώμα για 4 χρόνια και συνήλθε έρχεται στην Ελλάδα - Το βιβλίο της θα γίνει ταινία από το Χόλιγουντ

Η περιπέτεια της υγείας της Anita Moorjani και η ίασή της από τον καρκίνο συγκλόνισε την παγκόσμια ιατρική κοινότητα. Η ιστορία της πρόκειται να γίνει ταινία από τον διάσημο σκηνοθέτη του Χόλιγουντ Ρίντλεϊ Σκοτ. 

Στις 5 Μαρτίου η Ελλάδα θα υποδεχθεί την διάσημη συγγραφέα του βιβλίου «Πεθαίνοντας Έγινα ο Εαυτός μου» Anita Moorjani για μια μοναδική βιωματική εμπειρία.

Η συγγραφέας θα περιγράψει στο κοινό που θα την παρακολουθήσει, την περιπέτεια της υγείας της, όταν το 2006 έπεσε σε κώμα εξαιτίας του καρκίνου που την βασάνιζε 4 χρόνια. Όλων των ανθρώπων που την φρόντιζαν στο νοσοκομείο οι ελπίδες, είχαν εναποτεθεί στον Θεό προσδοκώντας ένα θαύμα, σε μια φαινομενικά μη αναστρέψιμη κατάσταση. Μετά από 30 ώρες σε κώμα, η Anita επανήλθε στη ζωή και προς γενική έκπληξη δήλωνε καλά.

Από το νοσοκομείο δεν την άφηναν να φύγει προτού σιγουρευτούν ότι πράγματι θεραπεύτηκε. Μετά από ένα μήνα, πήγε στο σπίτι της.  Δέκα χρόνια μετά την απίστευτη περιπέτεια της, θα αποκαλύψει στους Έλληνες, όλα όσα βίωσε στην επιθανάτια εμπειρία της λεπτομερώς για την αίσθηση της αιωνιότητας που την είχε κατακλύσει, τη «συνάντηση» με αγαπημένα της πρόσωπα που είχαν ήδη φύγει από αυτή τη ζωή και θα εξηγήσει αναλυτικά τι ήταν αυτό που την έσωσε από βέβαιο θάνατο και την ασθένεια της. 

 

Κατά τη διάρκεια της επιθανάτιας εμπειρίας της, η Anita συνειδητοποίησε και κατανόησε τον πραγματικό σκοπό της ζωής της εδώ στη γη, και της δόθηκε μια επιλογή. Να επιστρέψει στο φυσικό της σώμα ή να πορευτεί για πάντα στο φως. Η απόφαση της Anita ήταν να επιστρέψει στη ζωή, όταν συνειδητοποίησε ότι ο Παράδεισος είναι μια κατάσταση και όχι τοποθεσία.

Η ιστορία της έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του διάσημου παραγωγού/σκηνοθέτη Ρίντλεϊ Σκοτ και, σύμφωνα με πληροφορίες, θα μεταφερθεί στους κινηματογράφους το 2017.  Η «πρωταγωνίστρια» αυτής της ιστορίας θα συναντηθεί με το ελληνικό κοινό σε μερικές μέρες σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. 

 

Σύμφωνα μάλιστα με τους διοργανωτές (Link Media) μετά την ομιλία της θα δεχθεί ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες και θα υπογράψει το μεταφρασμένο στα ελληνικά βιβλίο της, που είναι παγκόσμιο best seller σύμφωνα με τους New York Times έχοντας μεταφραστεί σε 35 γλώσσες και πωλήσεις πάνω από 5 εκατομμύρια αντιτύπων από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το 2012.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ