Τραγωδία στην Αυστραλία: Πάτησε με το αμάξι & σκότωσε τον 3χρονο γιο της ενώ μάθαινε να οδηγεί!

Έντρομη η 34χρονη Λίντσεϊ Τέρνερ από την Αυστραλία συνειδητοποίησε ότι πάτησε και σκότωσε τον ίδιο της το γιο, ηλικίας 3 ετών, ενώ έκανε μάθημα οδήγησης σε χώρο στάθμευσης.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του Νόρφλοκ, όταν η 34χρονη ενώ στάθμευε το αυτοκίνητο, χτύπησε τον γιο της Λίαμ που έπαιζε εκεί κοντά με την αδερφή του.

 

Ο 37χρονος σύζυγός της, Στέφεν, ανέσυρε το παιδί που είχε εγκλωβιστεί κάτω από το αυτοκίνητο και τον μετέφερε προς το νοσοκομείο μέχρι που συνάντησε ένα ασθενοφόρο. Στη συνέχεια, ο Λίαμ μεταφέρθηκε αεροπορικώς στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Νόρφλοκ, ωστόσο δεν κατάφερε να επιβιώσει.

 

Η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει ότι το παιδί υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι και μη αναστρέψιμη βλάβη στον εγκέφαλο. Η μητέρα του Λίαμ είπε στην αστυνομία: «Το πόδι μου γλίστρησε και ξαφνικά το όχημα ξεκίνησε να πηγαίνει μπροστά».

 

Η γειτόνισσα Έιμι Τζόουνς που είδε το περιστατικό είπε ότι άκουσε τον Στέφεν να φωνάζει δυνατά «Σταμάτα!». «Ο Λίαμ αιμορραγούσε άσχημα και είπα στον Στέφεν να τον βάλει στο αυτοκίνητο και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο» πρόσθεσε.

 

Η Λίντσεϊ Τέρνερ είπε στην αστυνομία ότι είχε ζητήσει από τον σύζυγό της να την μάθει να οδηγεί και ήταν η πρώτη φορά που καθόταν στη θέση του οδηγού. Δεν είχε ούτε δίπλωμα οδήγησης αλλά ούτε και ασφάλεια

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ