Μελινικόν: Ένα νεοϋορκέζικος παράδεισος για λαχταριστά pancakes στην καρδιά του Κολωνακίου

Το πρώτο και µοναδικό στέκι που όχι µόνο σύστησε στο ελληνικό κοινό τη νεοϋορκέζικη εφεύρεση των pancakes αλλά καινοτόµησε περιλαµβάνοντας στην γκάµα του και αλµυρές εκδοχές.

Όλα ξεκίνησαν το 2013, όταν ο ανήσυχος Φώτης Κοκοσιούλης, που είχε ζήσει για 13 ολόκληρα χρόνια στη Νέα Υόρκη, µετέφερε στον αριθµό 37 της Σκουφά το πάθος τoυ για αυτό τον ακαταµάχητο πειρασµό, τον οποίο και προσάρµοσε στα ελληνικά δεδοµένα.

Σε ένα νεοϋορκέζικης αισθητικής χώρο, µε έντονες βιοµηχανικές πινελιές, στην καρδιά του Κολωνακίου, οι λάτρεις του είδους γεύονται τη µυστική συνταγή pancake «Μελινικόν», σε 15 γλυκές και 9 αλµυρές ακαταµάχητες healthy προτάσεις, µε όσες στρώσεις από pancakes επιθυµούν, ενώ επίσης µπορούν να «παίξουν» µε συνδυασµούς υλικών της αρεσκείας τους.

Best sellers τα pancakes «club sandwich», το «brunch» (µε pancake ολικής άλεσης, τηγανητό αυγό, λουκάνικο, µπέικον και καραµελωµένα κρεµµύδια), το oreo pancake και το cheesecake pancake, που κάνουν θραύση όπως αναφέρει το athensmagazine στον ορίζοντα της απόλαυσης! Στα plus, η υπηρεσία catering για εκδηλώσεις.

Και delivery (Σύνταγµα, Κολωνάκι, Εξάρχεια). Καθηµερινά 08:00-22:00.
Σκουφά 37, Κολωνάκι, τηλ. 211 4091430

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ