Top Woman η Κατερίνα Στεφανίδη - "Διέλυσε" το πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ - 4η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στον κόσμο!

Εκπληκτική ξανά η Κατερίνα Στεφανίδη! Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια «έσπασε» το φράγμα των 4.90μ. στο επί κοντώ.

Η εκπληκτική Ελληνίδα αθλήτρια πέτυχε το απόλυτο Πανελλήνιο ρεκόρ, τη δεύτερη καλύτερη επίδοση για φέτος και 4η όλων των εποχών!  στο μίτινγκ κλειστού στίβου της Νέα Υόρκης,

Μοναδικό άκυρο άλμα για την Στεφανίδη, στο μίτινγκ κλειστού στίβου της Νέα Υόρκης λιγες μέρς πριν το  Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πόρτλαντ, ήταν στα 4.90, που πέρασε με τη δεύτερη τελικά, ενώ, νωρίτερα, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στα 4.50, 4.60, 4.70 και 4.80!

Προσπάθησε μάλιστα να δοκιμάσει να ξεπεράσει και το "εξωπραγματικό" ύψος των 5 μέτρων, όμως δεν τα κατάφερε, δείχνει, ωστόσο, πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. 

Μέχρι σήμερα η Στεφανίδη είχε 4.71μ. στον ανοικτό στίβο και 4.72μ. στον κλειστό. Η 26χρονη αθλήτρια κατάφερε να ανεβάσει κατά 18 ολόκληρα εκατοστά την καλύτερη επίδοσή της! 

Το Πανελλήνιο ρεκόρ στον κλειστό στίβο ήταν το 4,81μ. που έκανε πριν λίγες μέρες στη Στοκχόλμη η Νικόλ Κυριακοπούλου, ενώ στον ανοικτό είναι στα 4,83.μ. Φέτος, δε, η μόνη που έχει κάνει καλύτερη επίδοση είναι η Αμερικανίδα Σουρ με 5,03μ. 

Oι καλύτερες επιδόσεις όλων των εποχών: 
Ισινμπάγεβα 5,06μ. 
Σουρ 5,03μ. 
Σίλβα 4,91μ. 
Στεφανίδη 4,90μ.

Βίντεο: Sport-fm.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ