Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επέμβαση στην 20χρονη Φρόσω - συνοδηγό του Παντελίδη

Ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η 20χρονη κοπέλα, που επέβαινε στο μοιραίο τζιπ που κόστισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη το πρωί της περασμένης Πέμπτης, προκειμένου να αποκατασταθούν τα τραύματα που έφερε στο χέρι και τον ώμο.

Η επέμβαση της νεαρής Φρόσως Κυριάκου ολοκληρώθηκε με επιτυχία κι εφόσον η μετεγχειρητική της κατάσταση είναι ομαλή, σύμφωνα με την ενημέρωση των θεραπόντων γιατρών του Ευαγγελισμού, εντός των επόμενων ημερών η 20χρονη κοπέλα, που σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς ήταν συνοδηγός του τραγουδιστή, πρόκειται να λάβει εξιτήριο.

Την ίδια ώρα κρίσιμη αλλά σταθερή παραμένει η κατάσταση της 30χρονης Μίνας Αρναούτη που υποβλήθηκε την περασμένη Πέμπτη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση. Η 30χρονη νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ίδιου νοσοκομείου και σήμερα διανύει το τρίτο κρίσιμο 24ωρο, που θα καθορίσει την πορεία της υγείας της. 

Παντελής Παντελίδης: Αυτές είναι οι δύο πανέμορφες κοπέλες που επέβαιναν στο μοιραίο τζιπ του τραγουδιστή

Σύμφωνα με πληροφορίες η 30χρονη φαίνεται πως το βράδυ της Κυριακής παρουσίασε λοίμωξη ωστόσο το νοσοκομείο μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνει ούτε αρνείται τη συγκεκριμένη πληροφορία.  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ