Αυτός είναι ο ταξιτζής Uber που έσπειρε τον θάνατο: "Έσφαξε" 6 ανθρώπους σε μια νύχτα

Στον άνδρα που φέρεται να έσπειρε τον θάνατο σε μια ήσυχη περιοχή του Μίσιγκαν, απαγγέλθηκαν 16 κατηγορίες, μεταξύ των οποίων και έξι που αφορούν φόνους εκ προμελέτης ή εκ προθέσεως. 

Πρόκειται για τον άνθρωπο που σκότωσε έξι πολίτες και τραυμάτισε πολλούς άλλους, πυροβολώντας από το αυτοκίνητό του.

Όπως αναφέρει το cbsnews.com, ο 45χρονος Τζέισον Ντάλτον, αντιμετωπίζει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης αν κριθεί ένοχος για τις ανθρωποκτονίες, διευκρίνισε ο εισαγγελέας της κομητείας Καλαμαζού, Τζεφ Γκέτινγκ.

Ο οδηγός της εταιρείας Uber δεν προσήχθη στο δικαστήριο αλλά ενημερώθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης, από τη φυλακή όπου κρατείται, για τις κατηγορίες που τον βαρύνουν. Ο δικαστής όρισε επίσης ότι δεν δικαιούται αποφυλάκιση με καταβολή εγγύησης.

 

Όταν ρωτήθηκε αν θέλει να στείλει κάποιο μήνυμα στην κοινότητα του Καλαμαζού, ο Ντάλτον είπε ότι προτιμά να σιωπήσει.

Μυστήριο παραμένει το κίνητρο του δράστη για τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση. Επί πέντε ώρες, σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, ο Ντάλτον πυροβολούσε ανθρώπους, αρχικά σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων και στη συνέχεια σε μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων και σε ένα εστιατόριο του Καλαμαζού, μιας πόλης 240 χιλιόμετρα δυτικά του Ντιτρόιτ.

 

Η αστυνομία ερευνά ορισμένες πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες τη νύχτα της σφαγής ο Ντάλτον ενδέχεται ταυτόχρονα να εξυπηρετούσε πελάτες με το ταξί του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ