Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

«Like» στο Facebook... τέλος: Τώρα μπορείς να κάνεις από «ουάου» μέχρι «έλεος»

Eκατομμύρια χρηστών του Facebook περίμενε σήμερα μια έκπληξη, καθώς το αγαπημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ενίσχυσε τα «εργαλεία» με τα οποία μπορεί κανείς να εκφράσει τις αντιδράσεις του σε όσα διαβάζει και βλέπει.

Εάν κάποιος μετακινήσει τον κέρσορα πάνω στην επιλογή «Like», θα διαπιστώσει πως πλέον μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματά του με μια πιο ευρεία γκάμα επιλογών, που ποικίλλουν από το «ουάου» μέχρι το... «έλεος».

Για να χρησιμοποιήσουν τα πέντε «reactions», όπως ονομάζονται, οι χρήστες του Facebook αρκεί να κρατήσουν πατημένο το «like», αν είναι συνδεδεμένοι από κινητό ή, αν χρησιμοποιούν ηλεκτρονικό υπολογιστή, να σύρουν το ποντίκι στο κουμπί του «like» μέχρι να εμφανιστεί το μενού και να επιλέξουν εκείνο της αρεσκείας τους.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε πλέον να το προσφέρουν σε όλους μας τους χρήστες. Θα συνεχίσουμε να ακούμε τα σχόλιά σας, για να βεβαιωθούμε ότι σας ικανοποιεί το νέο κουμπί. Ελπίζουμε να απολαύσετε τις νέες αντιδράσεις» ανέφερε η εταιρεία, η οποία επρόκειτο να ενσωματώσει και κουμπί «dislike» - κάτι που, τελικά, δεν έγινε, λόγω των αρνητικών αντιδράσεων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ