Η σιδηρά κυρία Έλλη Στάη επιστρέφει στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ 3 χρόνια μετά το μαύρο

Σχεδόν τρία χρόνια με το μαύρο στην ΕΡΤ που συγκλόνισε το πανελλήνιο, κάνοντας όλους να ασκήσουν σκληρή κριτική στην τότε κυβέρνηση και να αναφερθούν εκ νέου στα όρια της δημοκρατίας και της ελεύθερης βούλησης, η Έλλη Στάη επιστρέφει στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής και στο δελτίο ειδήσεων.

Συγκεκριμένα, ήταν η τελευταία δημοσιογράφος-παρουσιάστρια που το εκφώνησε, στις 11 Ιουνίου 2013, μέσα σε ένα κλίμα έντονης συγκίνησης, πριν το πιο αγαπημένο σήμα όλων μας σιγήσει και καλυφθεί από το μαύρο χρώμα -ευτυχώς για λίγο.

 

Όχι, η Έλλη Στάη δεν θα εμφανίζεται καθημερινά στο πόστο αυτό, απλά θα το κάνει μόνο για μια φορά, φόρος-τιμής στα 50 χρόνια ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης -θα πει το πρώτο ΟΝ και κατόπιν θα ακολουθήσει στην εκφώνηση του υπόλοιπου δελτίου ο τωρινός κεντρικός παρουσιαστής Πάνος Χαρίτος. 

Η αρχή έγινε την Τρίτη με την εμφάνισή της Λιάνας Κανέλλη στο δελτίο, όπου περίπου πενήντα άτομα, μέλη της οργάνωσης «Ρουβίκωνας» εισέβαλαν στο στούντιο προκαλώντας επεισόδια -το θέμα αυτό συζητήθηκε έντονα- συνεχίζεται σήμερα με τον Τέρενς Κουίκ και θα ολοκληρωθεί  σήμερα Πέμπτη, με την Έλλη Στάη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ