Omikron 2: Ένα ξεχωριστό all-day στέκι με βαριά ιστορία & υψηλή αισθητική στην καρδιά του Κεραμεικού

Σε έναν ολοκαίνουριο χώρο χαρακτηριστικής αισθητικής, δίπλα στην έξοδο του µετρό στον Κεραµεικού, ήρθε να καταθέσει µια νέα πρόταση διαφορετικής φιλοσοφίας στη δηµοφιλή «πιάτσα» και να... αλλάξει τα δεδοµένα.

Το Όµικρον Δύο είναι εξαιρετικά φωτεινό, µε τρία επίπεδα -που αποµονώνονται απόλυτα όταν χρειαστεί, ενώ ο ηµιώροφος διατίθεται και prive-, ζωντανά χρώµατα και διακόσµηση µε ξύλινα «γλυπτά», µε αποκορύφωµα το τρισδιάστατο ξυλόγλυπτο στον τοίχο, όλα έµπνευσης του καλλιτέχνη Χρόνη Τσακιρακάκη.

Μας υποδέχεται από νωρίς για ποιοτικό καφέ και σνακ, µέχρι αργά το βράδυ για ποτό από την εξαιρετικά ενηµερωµένη κάβα, ή cocktail από την exclusive, άκρως ευφάνταστη κάρτα που πραγµατικά κλέβει τις εντυπώσεις -υπέροχο το Borrel Aged Zombie!-, ενώ διαθέτει και εκλεκτό µενού µε ενδιαφέρουσες προτάσεις σε σαλάτες, ορεκτικά, pasta και κυρίως, µε το burger να ξεχωρίζει.

Οι επιλεκτικές µουσικές από funky, black, swing, soul, jazz µέχρι και freestyle mainstream -όταν το ζητούν οι συνθήκες-, συµπληρώνουν την εµπειρία διασκέδασης!

Highlight: H υπέροχη ταράτσα που, όπως αναφέρει το athensmagazine.gr, λειτουργεί όσο το επιτρέπει ο καιρός είναι πραγµατικά ασυναγώνιστη, µε πανοραµική θέα! Το µενού αλλά και ο καφές είναι και take away.

Καθηµερινά, 09:00  -όσο πάει, η κουζίνα 12:00-01:00.

ΤΡΙΠΤΟΛΕΜΟΥ 34 & ΒΟΥΤΑΔΩΝ, ΓΚΑΖΙ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ