Δείτε τι έστειλε ο Λιονέλ Μέσι στον πιο φανατικό μικρό του φίλο στο Αφγανιστάν

Εξαιτίας μιας αυτοσχέδιας ποδοσφαιρικής εμφάνισης, φτιαγμένη από πλαστική σακούλα, έγινε γνωστός ο πεντάχρονος Αφγανός Μουρτάζα Αχμάντι και πλέον θα μπορεί να φορά μία κανονική φανέλα του ινδάλματός του.

Ο Αργεντινός αστέρας της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, εντόπισε τον πιο φανατικό του οπαδό, η εικόνα του οποίου έκανε τον γύρο του κόσμου τον Ιανουάριο.

Ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει τον μικρό Μουρτάζα να φορά μία σακούλα στα χρώματα της εθνικής Αργεντινής με το όνομα του Μέσι στην πλάτη, ενώ έπαιζε με τους φίλους του στην επαρχία Γκαζνί του Αφγανιστάν, με τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου να μην μένει ασυγκίνητος. Χάρη στη βοήθεια της UNICEF, ο Μέσι εντόπισε τον λιλιπούτειο θαυμαστή του στο Αφγανιστάν, στέλνοντάς του μία υπογεγραμμένη μπάλα, καθώς και δύο ποδοσφαιρικές εμφανίσεις με το όνομά του και το νούμερο 10 στην πλάτη.

Όπως ανέφερε η UNICEF σε μήνυμά της στο Twitter, το όνειρο του μικρού Μουρτάζα έγινε πραγματικότητα. Μάλιστα, ο πεντάχρονος Αφγανός αναμένεται σύντομα να συναντηθεί με το είδωλό του, καθώς εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή έχουν ήδη έρθει σε επαφή με την τοπική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ