Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Ωπαααα! Η Ένωση Κεντρώων εντυπωσιάζει: Να μειωθεί 50% η βουλευτική αποζημίωση

Να μειωθεί στο μισό η βουλευτική αποζημίωση, πρότεινε ο βουλευτής Α' Αθηνών της Ένωσης Κεντρώων, Μάριος Γεωργιάδης

Μιλώντας στο radio1d.gr και την εκπομπή "Οι Απέναντι" με τους Ανδρέα Σταματόπουλο και Σάκη Αποστολάκη, ο κ. Γεωργιάδης παραδέχθηκε ότι έχει ήδη μειωθεί πάνω από 50% ο μισθός του βουλευτή τα τελευταία πέντε περίπου χρόνια, αλλά υπάρχουν περιθώρια για περεταίρω μείωση και σημείωσε πως οι βουλευτές πρέπει να ακολουθούν την κοινωνία και να υποστούν και αυτοί ανάλογες μειώσεις αν και τα βουλευτικά έξοδα είναι μεγάλα.

Παράλληλα, ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων υποστήριξε πως πρέπει να καταργηθεί και η επιχορήγηση των κομμάτων από το κράτος ή έστω να υπάρχει μια μικρή συμβολική επιχορήγηση.

Όσον αφορά το μεταναστευτικό - προσφυγικό, ο Μ. Γεωργιάδης τόνισε πως είναι σωστό να γίνει συνάντηση των πολιτικών αρχηγών πριν τις 7 Μαρτίου προκειμένου να πάει ο κ. Τσίπρας στη Σύνοδο με συγκεκριμένες προτάσεις και να μην κινδυνεύσει η χώρα να βγει εκτός συνθήκης Σέγκεν. Εκτός των άλλων ο βουλευτής εκτίμησε ότι η κυβέρνηση έχασε πολύτιμο χρόνο χωρίς να κάνει κάτι συγκεκριμένο, ενώ συμπλήρωσε ότι η Τουρκία φέρει πολύ μεγάλη ευθύνη για την κατάσταση. Επιπλέον, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή η εμπλοκή του ΝΑΤΟ είναι η καλύτερη λύση για να συμμορφωθεί η Τουρκία.

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στο θέμα του ενδεχόμενου σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης, κάνοντας λόγο για μια οικουμενική ευρείας συμμετοχής για το καλό της χώρας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ