Jennifer Garner: Η ερωτική εξομολόγηση για τον Ben Afleck μετά το διαζύγιο - Θα λιώσετε

H Jennifer Garner μιλά για πρώτη φορά αρκετούς μήνες μετά το χωρισμό της με τον Ben Affleck. Πώς έφτασαν στο χωρισμό και τι ρόλο έπαιξε σε αυτή η σχέση του με την γνωστή νταντά;

«Τον παντρεύτηκα, δεν τον παντρεύτηκα; Αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω, την ίδια απόφαση θα έπαιρνα. Έκανα τα πάντα για εκείνον και θα το ξαναέκανα. Είχαμε κι άλλα πολλά πράγματα που μας ένωναν, εκτός από αυτά τα τρία παιδιά. Είναι η αγάπη της ζωής μου», δήλωσε στο Vanity Fair και παράλληλα αναφέρθηκε και στην νταντά  Christin Ouzounian, η οποία και όπως είχαν γράψει πολλά δημοσιεύματα ήταν και το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους.

«Ήμασταν ήδη αρκετούς μήνες χωρισμένοι πριν ακούσω τις φήμες για τη νταντά. Δεν είχε καμία σχέση με την απόφαση μας να χωρίσουμε. Δεν ήταν καν μέρος της εξίσωσης. Συνεπώς και δεν μπορεί κανένας να την κατηγορεί».

H Jennifer Garner πάντως, συνεχίζει να μιλά με υπέροχο τρόπο για τον πρώην συζυγό της, υποστηρίζοντας: «Είναι το πιο έξυπνο άτομο που ξέρω, το πιο χαρισματικό και το πιο γενναιόδωρο. Είναι το πιο περίπλοκο άτομο που ξέρω. Και του έλεγα πάντα, όταν ο ήλιος λάμπει επάνω σου, το νιώθεις. Όταν λάμπει κάπου αλλού όμως, έχει κρύο». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ