Κολτ Πρατς: Ιδού ο νέος Πάτρικ Σουέζι στο ριμέικ του «Dirty Dancing» - Ο ρόλος του Τζόνι επιστρέφει

Τα σωματικά προσόντα αν μη τι άλλο ο όμορφος νεαρός ηθοποιός τα διαθέτει για το ρόλο του Τζόνι…

«Nobody puts baby in the corner». Η θρυλική ατάκα του αείμνηστου Πάτρικ Σουέιζι ως Τζόνι στην ταινία του 1987, «Dirty Dancing» θα ακουστεί ξανά. Αυτή τη φορά, όχι στη μεγάλη, αλλά στη μικρή οθόνη δια στόματος του… Κολτ Πρατς. Ποιος είναι ο κύριος θα μας πείτε και θα έχετε δίκιο.

Είναι ένας νεαρός τραγουδιστής, χορευτής και ηθοποιός, που έχει εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια στο Μπρόντγουεϊ, καθώς και στο πλευρό της Πινκ στο βίντεο κλιπ της, «Try», κι όπως ανακοινώθηκε θα είναι ο νέος «Πάτρικ Σουέζι» στο ριμέικ του «Dirty Dancing».

Στην 3ωρη τηλεταινία που ετοιμάζει το δίκτυο ABC, ο Πρατς θα είναι εκείνος που θα σηκώσει ψηλά την Baby, χορεύοντας το «Time of my life». Κι αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, τα σωματικά του προσόντα του το επιτρέπουν. Εκείνο όμως που δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι αν θα σταθεί αντάξιος του Σουέιζι υποκριτικά. 

Το ρόλο της Baby, που στη θρυλική ταινία ενσάρκωσε η Τζένιφερ Γκρέι, θα αναλάβει όπως αναφέρει το tospirto.net η Αμπιγκεϊλ Μπρέσλιν του «Little Miss Sunshine», ενώ η Ντέμπρα Μέσινγκ θα υποδυθεί τη μητέρα της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ