Η Ντίνα Νικολάου και το νέο της βιβλίο για την Σαρακοστή: Σας περιμένουμε- Ο Ηλίας Μαμαλάκης, εγώ και ο Δημ. Γρηγοράκης στην παρουσίαση

Τη  Δευτέρα 7 Μαρτίου, στις 21.00, η Ντίνα Νικολάου σας περιμένει στο Public Cafe για την παρουσίαση του νέου της βιβλίου με τίτλο “Τα καλύτερα νηστίσιμα της Ντίνας”.

Το νέο βιβλίο μαγειρικής της γνωστής σεφ Ντίνας Νικολάου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας, περιλαμβάνει 114 νηστίσιμες συνταγές για όλο τον χρόνο. Τη φωτογράφιση και το food styling των συνταγών υπογράφει ο γνωστός φωτογράφος Παναγιώτης Μπελτζινίτης.

Το βιβλίο απευθύνεται σε σύγχρονες γυναίκες που θέλουν να μαγειρέψουν νηστίσιμα με μοντέρνες εκδοχές των παραδοσιακών συνταγών: Μεζέδες, σαλάτες, πίτες, ψάρια, ζυμαρικά, λαχανικά, όσπρια, γλυκά, θησαυροί απ’ το κελάρι! Η έκδοση περιλαμβάνει εισαγωγή για τη διατροφική αξία της νηστείας από τον γνωστό διατροφολόγο Δημήτρη Γρηγοράκη.

 

Παρουσιάζουν: Ο αγαπημένος Ηλίας Μαμαλάκης, ο γνωστός διαιτολόγος διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης και η δημοσιογράφος και λάτρης της μαγειρικής τέχνης Ειρήνη Νικολοπούλου.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας

Είσοδος: Ελεύθερη

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ