Με αυτή τη γυναίκα γιόρτασε το πρώτο του Όσκαρ ο Ντι Κάπριο - Καλλονή & μόλις 27 το νέο του κορίτσι

Ίσως τελικά να μην είναι εντελώς αβάσιμες οι φήμες που αποκαλούν τον Χολιγουντιανό σταρ και «μοντελοπνίχτη». 

Ο βραβευμένος πλέον με Οσκαρ, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, έχει συνδεθεί κατά καιρούς με τα μεγαλύτερα τοπ μόντελ του κόσμου: Την Ζιζέλ, την Μπαρ Ραφαέλι, την Τόνι Γκαρν. 

Πιο πρόσφατα οι φήμες τον ήθελαν ζευγάρι με την 30χρονη Λάουρα Γουάιτμορ, την 24χρονη Ρόξι Χόρνετ. Ποια όμως φημολογείται ότι βρίσκεται αυτή την περίοδο στο πλευρό του; Ο λόγος για την Λόρεν Χιούτον, την 27χρονη Βρετανή που έγινε γνωστή από το Made In Chelsea.

Μάλιστα, λέγεται ότι πάρταρε μαζί της όλο το βράδυ μετά την απονομή, σε πριβέ πάρτι στο Χόλιγουντ. «Δεν γινόταν ο Λεoνάρντο να πάει σε πάρτι χωρίς μια ξανθιά παρουσία δίπλα του. Η Λόρεν ήταν η τυχερή. Είναι ξεκάθαρα ο τύπος του», αναφέρει άνθρωπος κοντά στον ηθοποιό. 

Από την πλευρά της η Χιούτον διαψεύδει τα σχετικά δημοσιεύματα...  Πάντως, η Daily Mail, αναφέρει ότι Ντι Κάπριο και Χιούτον γνωρίστηκαν τον περασμένο μήνα στο Λονδίνο σε πάρτι που έγινε για τα BAFTA. Δεν ήταν βέβαια η πρώτη φορά που βρέθηκαν τετ α τετ.

Η πρώτη γνωριμία είχε γίνει στην Καραϊβική το 2014, ήρθαν πιο κοντά, όμως, στο Λονδίνο πριν ένα μήνα. Και σίγουρα πέρασαν μαζί το βράδυ της περασμένης Κυριακής, στο pool party μετά τα Οσκαρ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ