Η οικογένεια της Lady Gaga έμαθε για τον βιασμό της στα 'Οσκαρ - Το τραγούδι που ερμήνευσε για την εμπειρία της

Ενώ η Lady Gaga είχε μιλήσει δημόσια για το βιασμό της το 2014, κάποια μέλη της οικογένειάς της δεν το είχαν ακούσει.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως η γιαγιά και η θεία της δεν ήξεραν ότι είχε πέσει θύμα βιασμού μέχρι την συγκλονιστική ερμηνείας της το βράδυ της Κυριακής.

«Η γιαγιά μου (στη μέση) και η θεία μου Σέρι (στα δεξιά) μου τηλεφώνησαν μια ημέρα μετά τα Όσκαρ επειδή δεν τους είχα πει ποτέ πως ήμουν μία επιζών» έγραψε η Gaga στη λεζάντα της οικογενειακής φωτογραφίας που δημοσίευσε στο Instagram την Τρίτη.

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του CNN, στα βραβεία της Ακαδημίας, η σούπερ σταρ ερμήνευσε το «Til It Happens to You», το υποψήφιο για όσκαρ τραγούδι της που συνέγραψε μαζί με την Diane Warrenγια την ταινία «The Hunting Ground», ένα ντοκιμαντέρ του CNN για τον βιασμό και την κακοποίηση στις πανεπιστημιουπόλεις. Ο αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών παρουσίασε την Lady Gaga ενώ στη σκηνή εμφανίστηκαν κι άλλοι επιζώντες. 

Η συναισθηματική αυτή στιγμή συγκίνησε πολλούς στο ακροατήριο.

Η Lady Gaga στην λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε εξήγησε πως «ντρεπόταν και φοβόταν πολύ» να συζητήσει με την οικογένειά της ότι βιάστηκε στην ηλικία των 19 ετών «γιατί είμαι καθολική και ήξερα ότι ήταν κακό αλλά πίστευα πως ήταν δικό μου το λάθος».

«Νόμιζα ότι ήταν δικό μου το λάθος επί 10 χρόνια» έγραψε στο μήνυμά της στο Instagram. «Την επόμενη ημέρα των Όσκαρ, όταν μίλησα με την γιαγιά μου Ρόνι, με δάκρυα στα μάτια μου είπε 'αγαπημένη μου εγγονή, δεν ήμουν ποτέ τόσο περήφανη για σένα όσο σήμερα».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ