Ο 24χρονος Michael έχασε 12 κιλά τρώγοντας 3.000 θερμίδες τη μέρα - Δείτε πώς έγινε

Την ιστορία του 24χρονου Michael Taylor από το Newcastle και του τρόπου απώλειας βάρους μέσα σε 3 μήνες, δημοσιεύει η βρετανική Daily Mail. 

Ο νεαρός έφτασε να ζυγίζει μέχρι και 95 κιλά και ήταν τότε που αποφάσισε πως θέλει να αλλάξει την εμφάνισή του και τη ζωή του ταυτόχρονα. Συνηθίζοντας να τρώει γρήγορο φαγητό και πολλά σνακ το σωματικό του λίπος, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος, ήταν 25% και δεν χωρούσε καν στα ρούχα του.

Η όλη του προσπάθεια ξεκίνησε «κατεβάζοντας» έναν οδηγό διατροφής από το διαδίκτυο και ξεκινώντας άσκηση. Ο οδηγός περιείχε διατροφικές συμβουλές και πρόγραμμα άσκησης τα οποία ακολούθησε πιστά. Ο Michael ο οποίος παραδέχεται ότι παλιότερα έτρωγε τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα φαγητό απ’ έξω, πλέον έχει αντικαταστήσει τα πατατάκια, τις σοκολάτες και τα άλλα σνακ με άπαχο κρέας και ροφήματα, ενώ γυμνάζεται έξι φορές την εβδομάδα.

«Πάντα ήξερα ότι γινόμουν όλο και πιο αγύμναστος, αλλά η καθοριστική στιγμή για μένα ήταν όταν προσπάθησα ένα βράδυ να βρω ρούχα για να βγω. Είχα δοκιμάσει σχεδόν όλα τα τζιν που είχα στην ντουλάπα μου και όλα ήταν πολύ σφιχτά. Δοκίμασα και ένα τελευταίο που μου ήταν πάντα άνετο και δεν μπορούσα να κλείσω το κουμπί», αναφέρει ο ίδιος και παραδέχεται ότι από εκείνη τη στιγμή και μετά πήρε την απόφαση να αλλάξει.

Ακολούθησε ένα δομημένο πρόγραμμα διατροφής και άσκησης και στην αρχή τήρησε κυρίως τις διατροφικές συμβουλές για μια απολαυστική και ισορροπημένη υγιεινή διατροφή, που δεν είχε καμία σχέση με την προηγούμενη. Ακολουθώντας το νέο καθεστώς διατροφής, η αντίληψή του για το φαγητό άλλαξε εντελώς.

Ο 24χρονος μάλιστα τονίζει ότι αν και καταναλώνει πολλές θερμίδες καταφέρνει να χάνει βάρος λόγω της ποιότητας του φαγητού. «Η διατροφή μου είναι τώρα πολύ πιο ευέλικτη κι έχω καταφέρει να τρώω πιο νόστιμο φαγητό από ποτέ. Και είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι καταναλώνω 3.000 θερμίδες την ημέρα και χάνω βάρος. Προπονούμαι το πρωί πριν πάω στη δουλειά και αυτό συμβαίνει τις τελευταίες 12 εβδομάδες. Η διατροφή έχει αλλάξει όχι μόνο το σώμα μου αλλά και την νοοτροπία μου», καταλήγει και τονίζει ότι εφόσον μέσα σε 12 εβδομάδες τα έχει καταφέρει όλα αυτά, η αλλαγή τον ενθαρρύνει να παραμείνει για πάντα έτσι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ