Story of the day: Ξύπνησε από κώμα 8 μηνών & κατήγγειλε ότι ο φίλος - φύλακας άγγελος την είχε τσακίσει στο ξύλο

Ο 25χρονος Liu Fenghe θεωρήθηκε «ήρωας» από τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης. Όταν η 22χρονη σύντροφός του Lin Yingying δέχθηκε επίθεση κι έπεσε σε κώμα, εκείνος έμεινε άγρυπνος φρουρός στο πλευρό της και πλήρωσε και τον μεγάλο λογαριασμό των ιατρικών της εξόδων.

Η γυναίκα είχε πέσει σε κώμα ύστερα από τραυματισμό στο κεφάλι το 2014. Όταν ανέκτησε τις αισθήσεις της ήρθε η στιγμή της τρομερής αποκάλυψης: ο άνδρας που στεκόταν δίπλα της, προστάτης της, ήταν εκείνος που της είχε προκαλέσει το τραύμα που είχε ως αποτέλεσμα το κώμα, όπως η ίδια υποστηρίζει!

 

Όπως αναφέρει το metro, η 22χρονη κατήγγειλε επίσης πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 25χρονος τη χτυπούσε, είχαν προηγηθεί κι άλλες.

Ο Liu έγινε πρωτοσέλιδο στα κινεζικά μέσα ενημέρωσης τον Σεπτέμβριο του 2014 όταν δανείστηκε δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να ανταπεξέλθει στα ιατρικά έξοδα της συντρόφου του, που ήταν σε κωματώδη κατάσταση.

 

Τότε δήλωνε στους δημοσιογράφους πως θα έμενε στο πλευρό της για πάντα. Η ιστορία τους άγγιξε τις καρδιές πολλών στην πόλη Dalian, όπου ζούσαν.

Ωστόσο ο πατέρας της αποκάλυψε το μυστικό που αλλάζει πλήρως τη ρομαντική ιστορία: κατέθεσε στην αστυνομία πως η κόρη το κατηγορεί τον Liu για τον τραυματισμό που την έριξε σε κώμα.

Η Lin ανέκτησε τις αισθήσεις της τον περασμένο Μάιο, τρεις μήνες αφότου οι δικοί της την είχαν πάρει σπίτι. Ωστόσο κράτησε το μυστικό της καθώς φοβόταν να αποκαλύψει ποιος ευθυνόταν για την κατάστασή της.

Τον περασμένο μήνα, ωστόσο, σόκαρε τους πάντες καταγγέλλοντας πως φταίχτης ήταν ο θεωρούμενος φύλακας- άγγελός της, ο φίλος της. Σύμφωνα με την ίδια, ο 25χρονος τη χτύπησε επειδή έκαψε μια φουρνιά ψωμιά στον μικρό οικογενειακό φούρνο τους.

Υποστήριξε επίσης πως η κακοποίησή της από τον Liu ήταν συνεχής και πως την είχε αναγκάσει να κρύβει την αλήθεια απειλώντας τη ζωή της.

Η απόφασή του να μείνει στο πλευρό της ήταν απόφαση λόγω ενοχής, όχι συμπόνοιας, τόνισε.

 

Ο πατέρας της ενημέρωσε την αστυνομία που πλέον ερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ