"Happy Womans day": 18χρονος βίασε και πυρπόλησε 15χρονη κοπελίτσα στην Ινδία

Στην μακρινή Ινδία έλαβε χώρα ένα περιστατικό φρίκης με θύμα ένα ανήλικο κορίτσι και θύτη έναν νεαρό άνδρα.

Ένας 18χρονος βίασε και πυρπόλησε 15χρονο κορίτσι, σύμφωνα με τους Times of India, στη στέγη του σπιτιού της στην περιοχή Νόιντα κοντά στο Νέο Δελχί.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής με εγκαύματα σε ποσοστό 60% του σώματός της, ενώ η κατάστασή της κρίνεται κρίσιμη. Ο δράστης, Ατζάι Σάρμα, συνελήφθη και κατηγορείται για βιασμό και απόπειρα δολοφονίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι γονείς της 15χρονης άκουσαν τις κραυγές της και την βρήκαν στην ταράτσα του σπιτιού τους με το σώμα τυλιγμένο στις φλόγες.  Ο πατέρας του κοριτσιού δήλωσε: «Ο Ατζάι ήρθε για να συναντήσει την κόρη μου. Οι δύο τους διατηρούσαν δεσμό. Συναντήθηκαν στη στέγη, όπου τη βίασε και την πυρπόλησε. Εκείνος έφυγε από τη στέγη».

Σύμφωνα με τον πατέρα ο Ατζάι πήγαινε συχνά στο σπίτι και κρυφοκοιτούσε την 15χρονη, αλλά όταν παραπονέθηκε στην οικογένειά του, οι γονείς του 18χρονου τον διαβεβαίωσαν πως ο γιος τους θα σταματήσει, έτσι δεν κατατέθηκε μήνυση εναντίον του. Από την άλλη, η μητέρα του δράστη υποστηρίζει ότι ο γιος της είναι ανήλικος και ότι διατηρούσε δεσμό εδώ και ένα χρόνο με την 15χρονη

Ωστόσο μέχρι να διαπιστωθεί η πραγματική του ηλικία η αστυνομία τον αντιμετωπίζει ως ενήλικο, σύμφωνα με νέο νόμο που ορίζει όσοι δράστες είναι μεγαλύτεροι των 16 ετών να τιμωρούνται σαν ενήλικες. Όλα αυτά, ενώ σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία καταγράφεται ένας βιασμός κάθε μισή ώρα στην Ινδία

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ