Γιος πλούσιου Ιταλού & ο φίλος του βασάνισαν και δολοφόνησαν 23χρονο για να δουν πως θα νιώσουν

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, δυο έφηβοι βασάνισαν και σκότωσαν έναν άλλο στη Ρώμη απλώς για να διαπιστώσουν τι θα αισθάνονταν. 

Ως δράστες αναγνωρίστηκαν ο 30χρονος Μάνουελ Φόφο  και ο 29χρονος Μαρκ Πράτο, γιος ενός διακεκριμένου επιχειρηματία στην ιταλική πρωτεύουσα .Το θύμα είναι ο Luca Varani , ένα αγόρι 23 ετών Γιουγκοσλαβικής καταγωγής, που είχε υιοθετηθεί από μια ιταλική οικογένεια.  

Το άψυχο σώμα του νεαρού βρέθηκε στο διαμέρισμα του Φόφο σε άθλια κατάσταση, γυμνό στο κρεβάτι, έχοντας κοψίματα παντού, σημάδια από σχοινί στο λαιμό και χτυπήματα στο κεφάλι από σφυρί. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για φόνο εκ προμελέτης, που σε συνδυασμό με τη σκληρότητα και τα βασανιστήρια θα μπορούσε να τους κρατήσει στη φυλακή για όλη τους τη ζωή.

Ο ένας κατηγορούμενος παραδέχτηκε ότι είχαν βγεί το βράδυ της Πέμπτης, ακριβώς με αυτό το σκοπό: Να βρουν κάποιον και να τον σκοτώσουν για να δουν τι θα αισθανθούν. "Θέλανε να σκοτώσουνε κάποιον μόνο και μόνο για να δουν το αποτέλεσμα" ήταν τα λόγια του εισαγγελέα Francesco Scavo, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση. Σύμφωνα με τον έναν κατηγορούμενο, ο φίλος του ήξερε τον Βαράνι κι έτσι αποφάσισαν να σκοτώσουν αυτόν.

Τον οδήγησαν στο διαμέρισμα του Φόφο και προφανώς του έδωσαν ποτό με υπνωτικό ώστε να μην αντιδράσει όταν θα τον σκότωναν. Ο Φόφο είναι γιός ιδιοκτήτη ενός δημοφιλούς εστιατορίου στη Ρώμη και πολλών σχολών οδήγησης. Οι αστυνομικοί βρήκαν στο διαμέρισμα ποσότητες αλκοόλ και βαρβιτουρικών. Οι ένοικοι της πολυκατοικίας είπαν ότι δεν άκουσαν κάποιο θόρυβο το βράδυ της Παρασκευής, οπότε υπολογίζεται ότι δολοφονήθηκε ο 23χρονος

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ