Γιατί η φωτογραφία του DiCaprio με τους γονείς του έγινε viral; Πάντως είναι γλυκούλης

Το History In Pictures επέλεξε να δημοσιεύσει στα social media μια οικογενειακή φωτογραφία του οσκαρικού πια ηθοποιού και σταρ του Χόλιγουντ, στην οποία τον βλέπουμε ως παιδί με τους γονείς του το 1976.

Πρόκειται για μια όμορφη και τρυφερή φωτογραφία του Leonardo DiCaprio που δείχνει, όχι μόνο πόσο χαριτωμένος ήταν στα πολύ νιάτα του αλλά και το γενικότερο κλίμα των ανέμελων '70s.

Έκτοτε η φωτογραφία μοιράστηκε περισσότερες από 13.000 φορές και συγκέντρωσε σχεδόν 100.000 like στο Facebook. Αν όμως κάποιος διαβάσει τα σχόλια του κόσμου κάτω από τη φωτογραφία, θα δει πως στην πλειονότητά τους δεν αναφέρονται στον DiCaprio, αλλά στις αξύριστες μασχάλες της μητέρας του.

«Αυτό είναι σκέτη αηδία, τέλος»

«Θεέ μου αυτές οι μασχάλες! Ξέρω πως εσείς οι φεμινίστριες θα πείτε “Δε χρειάζεται να ξυριστεί αν δε θέλει!”, και όντως δεν είναι αναγκασμένη, αλλά Ω ΘΕΕ ΜΟΥ»

Δεν ήταν λίγα τα σχόλια που κινήθηκαν σε αυτό το στυλ, καθώς πολύς κόσμος έχασε την μεγαλύτερη εικόνα (το ότι βλέπουμε μια τρυφερή στιγμή από το παρελθόν ενός από τους διασημότερους και ίσως και πιο ταλαντούχους ηθοποιούς αυτή τη στιγμή στον κόσμο, ας πούμε) και επικεντρώθηκε στη «χίπισσα» μαμά του και το ότι η γυναίκα προτιμούσε τις μασχάλες της τριχωτές. Μάλιστα κάποιοι έσπευσαν να σχολιάσουν πως οι αξύριστες μασχάλες ήταν της μόδας τη δεκαετία του '60, ενώ στα '70s, όταν και τραβήχτηκε η φωτογραφία, ήταν της μόδας η κουλτούρα της ντίσκο και οι μασχάλες ήταν επιμελώς ξυρισμένες. Δηλαδή η μαμά του Leo δεν είναι μόνο χίπισσα αλλά και ντεμοντέ χίπισσα.

Φυσικά υπήρξαν και αρκετοί που προσπάθησαν να υπερασπιστούν την κ. DiCaprio χλευάζοντας τους επικριτές της για την έλλειψη μόρφωσής τους και επιστρατεύοντας το γνωστό «άλλες δουλειές δεν έχετε;». Και κάπως έτσι πέρασε άλλη μια εβδομάδα στον θαυμαστό κόσμο του ίντερνετ, όπου οι τρίχες κάθε είδους έχουν πάντα την ευκαιρία να γίνουν διάσημες και να εξάψουν τα πάθη του αργόσχολου κοινού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ