Ερωτευμένη η Ευαγγελία Αραβανή; Η έξοδος με τον γοητευτικό εφοπλιστή που φούντωσε της φήμες

Για την Ευαγγελία Αραβανή μέχρι πρότινος γνωρίζαμε, ότι είναι μόνη της.
 

Άλλωστε, και στο Βράδυ με τον Πέτρο, όταν βρέθηκε καλεσμένη η παρουσιάστρια των backstage του X-Factor, δεν παραδέχτηκε, ότι είναι ερωτευμένη.
Οι φωτογραφίες ντοκουμέντα, όμως που δημοσιεύτηκαν, στο περιοδικό ΟΚ που κυκλοφορεί, άλλα δείχνουν.

Η Ευαγγελία Αραβανή, το περασμένο Σάββατο διασκέδασε στο Hotel Ermou, μαζί με την καλή της φίλη Νεσχάν Μουλαζίμ τον πρώην σύντροφο της Νεσχάν, Γιώργο Λάγιο και με τον Βασίλη Μιχαήλ που είναι στενός του φίλος.

Ο φωτογραφικός φακός του «ΟΚ» απαθανάτισε την Ευαγγελία Αραβανή  παρέα με τον Βασίλη Μιχαήλ σε τρυφερά ενσταντανέ και πηγή περιγράφει στο περιοδικό:

«Ο Βασίλης κατά τη διάρκεια της βραδιάς, φλέρταρε την Ευαγγελία, η οποία όσο περνούσε η ώρα έδειχνε να ανταποκρίνεται στο φλερτ του».

Βέβαια, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ στο περιοδικό η Ευαγγελία Αραβανή γνωρίζεται από παλιά με τον  νεαρό εφοπλιστή και η γνωριμία τους μετράει αρκετά χρόνια, ενώ το 2012 γράφτηκε ότι ήταν και ζευγάρι, κάτι που η παρουσιάστρια είχε διαψεύσει.

Όπως και να΄χει, τόσο η Ευαγγελία Αραβανή όσο και ο γοητευτικός εφοπλιστής δεν έχουν επιβεβαιώσει αν πράγματι είναι ζευγάρι, ή είναι η αρχή μιας ερωτικής σχέσης, πάντως το μόνο σίγουρο που προκύπτει από τις φωτογραφίες ντοκουμέντα είναι, ότι υπάρχει μια τρυφερή οικειότητα μεταξύ τους.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ