Απίστευτες εικόνες: " Εμφύλιες" συμπλοκές & χάος σε συγκέντρωση του Ντόναλντ Τραμπ στο Σικάγο

Ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή για λόγους ασφαλείας η προεκλογική συγκέντρωση του Ντόλαντ Τραμπ στο Σικάγο. 

Σκηνές χάους καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής συγκέντρωσης του Ντόναλντ Τραμπ στο Σικάγο, καθώς ξέσπασαν συμπλοκές μεταξύ των υποστηρικτών του και εκείνων που παρευρέθησαν για να διαμαρτυρηθούν εναντίον της υποψηφιότητας του.

Ένα μέλος της καμπάνιας του Τραμπ ανέβηκε στο βήμα περίπου μισή ώρα μετά την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της προεκλογικής συγκέντρωσης και ανακοίνωσε την αναβολή της.

Μέρος του πλήθους ξεκίνησε να ζητωκραυγάζει και αμέσως ξέσπασαν συμπλοκές.

«Διώξαμε τον Τραμπ! Διώξαμε τον Τραμπ!» ακουγόταν μέσα από το πανεπιστήμιο του Ιλινόις όπου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση. Την ίδια ώρα μια άλλη ομάδα συγκεντρωμένων αντέδρασε φωνάζοντας «Θέλουμε τον Τραμπ!».

Πολλοί ακτιβιστές του Σικάγου, κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας που προηγήθηκε αναζητούσαν τρόπους για να εμποδίσουν την πραγματοποίηση της.

Ο 69χρονος Ντόναλντ Τραμπ προηγείται σταθερά σε αριθμό εκλεκτόρων και αναμένεται να εδραιώσει ακόμη περισσότερο τη διαφορά του ενάντια στους συνυποψηφίους του για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, στην περίπτωση που κερδίσει τις προκριματικές εκλογές που θα διεξαχθούν την Τρίτη στη Φλόριντα και στο Οχάιο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ