Γιατί η εικόνα του φαινομενικά τρυφερού Keith Richards με τον εγγονό του Μick Jagger προκαλεί σχόλια;

Το πρόβλημα στη φωτογραφία ξεκινά από το χέρι του ροκ θρύλου και καταλήγει στο τραπέζι στο οποίο ζωγραφίζει ο μόλις ενός έτους Ray, ο γιος της Jade Jagger.

To τσιγάρο και το τασάκι, χάλασαν όλη την εικόνα και προκάλεσαν αντιδράσεις καθώς όλα δείχνουν πως ο Richards καπνίζει ενώ είναι με τον εγγονό του Μick.

O Ray και η μητέρα του συνοδεύουν τους Rolling Stones στην περιοδεία τους και η φωτογραφία φαίνεται να έχει τραβηχτεί στην Κολομβία, μετά την συναυλία την περασμένη Πέμπτη.   Η μαμά του μικρού παιδιού την δημοσίευσε στο Instagram και αμέσως κάποιοι πρόσεξαν πως κάτι πολύ ενοχλητικό είχε απαθανατιστεί μαζί με το τρυφερό στιγμιότυπο.

"Χαριτωμένη φωτογραφία, αλλά απαράδεκτο να είναι το παιδί δίπλα σε τσιγάρο" έγραψε ένας χρήστης. Σε αντίστοιχο ύφος ήταν όμως πολλά ακόμη σχόλια και τελικά ο διάλογος οδήγησε στο να συζητείται ακόμη και το γεγονός πως ένα τόσο μικρό παιδί ακολουθεί την περιοδεία του ροκ συγκροτήματος. Τελικά το θέμα πήρε διαστάσεις και  φτάνει στον τύπο, αλλά ο εκπρόσωπος του συγκροτήματος αρνήθηκε να σχολιάσει.  

Η Ailsa Rutter, διευθύντρια της αντικαπνιστικής εκστρατείας της ομάδας Fresh, σχολίασε αρνητικά την φωτογραφία: «Όταν ένα τσιγάρο καίγεται εκπέμπει χιλιάδες χημικές ουσίες, όπως  μονοξείδιο του άνθρακα, πίσσα και  αρσενικό.Η εισπνοή καπνού σε κλειστούς εσωτερικούς χώρους βάζει τα παιδιά, όχι μόνο σε μεγαλύτερο κίνδυνο για ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος όπως το άσθμα και η βρογχίτιδα, αλλά και πιο σοβαρές απειλές». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ