Βαφόταν την ώρα που γεννούσε: Μετέτρεψε την αίθουσα τοκετού σε μπουντουάρ… Δείτε φωτό

Η εικονιζόμενη Alaha Majid από τη Νέα Υόρκη είναι make-up artist και δεν άφησε στο πλάι τα πινέλα και τις σκιές της ούτε καν την ώρα που ετοιμαζόταν να φέρει στον κόσμο την κόρη της.

Οι φωτογραφίες που ανέβασε από το δωμάτιο του μαιευτηρίου θυμίζουν περισσότερο μπουντουάρ παρά κλινική, καθώς η νεαρή γυναίκα- ανάμεσα στις συσπάσεις, όπως περιέγραψε- δεν σταμάτησε να μακιγιάρεται για να είναι «λαμπερή» όταν θα έπαιρνε για πρώτη φορά στα χέρια το μωρό της.

«Ναι, βαφόμουν την ώρα των ωδίνων», έγραψε η 27χρονη που φαίνεται να επιλέγει σκιά από παλέτα με 35 χρώματα ενώ είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι του μαιευτηρίου.

«Σταματούσα την ώρα των συσπάσεων και συνέχιζα μόλις περνούσαν. Πήρα μόνο μερικά από τα αγαπημένα μου προϊόντα στην τσάντα του μαιευτηρίου», πρόσθεσε.

Στις πιο δύσκολες στιγμές που ο πόνος μεγάλωνε, η Alaha αφηνόταν στα χέρια του… συζύγου της που έπαιρνε το πινέλο και συνέχιζε!

Μεταξύ των φωτογραφιών είναι και η πρώτη της με τη νεογέννητη κόρη της αγκαλιά. «Καλωσορίζουμε τον άγγελό μας, τη Sofia Alaya Karimi, στον κόσμο», έγραψε, «άλλαξε τη ζωή μας με τρόπο που δεν φανταζόμαστε ποτέ και μας έδωσε την πιο όμορφη οπτική στη ζωή», σημείωσε. «Είμαστε τόσο ερωτευμένοι μαζί της που την κοιτάμε για ώρες και οι καρδιές μας γεμίζουν ευτυχία και τα μάτια μας δάκρυα, ενώ προσπαθούμε να καταλάβουμε πώς είμαστε τόσο τυχεροί που γίναμε γονείς της».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ