Απίθανο story: 50χρονη μητέρα 5 παιδιών ξόδεψε 70.000 λίρες για να μοιάζει... 25 - Ξεκίνησε στα 37 της

Η 50χρονη Sharon Jones από το Μάντσεστερ δηλώνει ότι από μια καταπιεσμένη μητέρα, έχει μεταμορφωθεί σε σεξοβόμβα κάνοντας botox, τονωτικές ενέσεις και αυξητική στα χείλια, κατά τη διάρκεια των τελευταίων 13 ετών.

Παρόλο που τα 5 παιδιά της, της λένε ότι δεν χρειάζεται να κάνει τίποτε απ’ όλα αυτά, η ίδια δεν έχει σταματήσει να κάνει αισθητικές επεμβάσεις από την ηλικία των 37 ετών και πλέον αισθάνεται πιο όμορφη απ’ ο,τι ήταν στα 20 της. Θέλει μάλιστα να κάνει στο μέλλον και μια κοιλιοπλαστική.

«Σοκάρει τους περισσότερους ανθρώπους ότι είμαι μητέρα 5 παιδιών. Είμαι μόλις και μετά βίας αναγνωρίσιμη από τη γυναίκα που ήμουν πριν από 10 χρόνια. Η κοντόχοντρη με τα κοντά μαλλιά έχει αντικατασταθεί από μια σέξι γυναίκα», λέει η ίδια και προσθέτει ότι την περνούν για 30 χρονών και δείχνει το δίπλωμα οδήγησής της για να τους πείσει. Έχει, όπως αποκαλύπτει, εθισμό στην αισθητική χειρουργική, καθώς την κάνει να μοιάζει υπέροχη, ενώ έχει με αυτό τον τρόπο το σώμα που θέλει και δεν θα μπορούσε να αποκτήσει αλλιώς.

«Είμαι αποφασισμένη να γυρίσω πίσω το χρόνο και είμαι περήφανη που μπορώ να μοιάζω με κάποια που έχει το μισό της ηλικίας μου», λέει η Sharon και αποκαλύπτει ότι πολλοί φίλοι της από τα παλιά δεν την γνωρίζουν στο δρόμο γιατί είναι «πλαστική και φανταστική».

 
Για να πετύχει το στόχο της, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, έχει ξοδέψει 70.000 λίρες κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών, αλλά δεν την πειράζει καθόλου αφού την ενδιαφέρει μόνο το αποτέλεσμα. Όταν υπολόγισε αρχικά το ποσό που έχει ξοδέψει σοκαρίστηκε, αλλά αργότερα σκέφτηκε ότι τα έδωσε σταδιακά κατά τη διάρκεια των 13 ετών, οπότε είναι μια λογική τιμή. Ξεκίνησε με ένα απλό botox και όταν είδε ότι βελτίωσε την εμφάνισή της, έκανε όλο και περισσότερες επεμβάσεις, λευκάνσεις στα δόντια και εφάρμοσε τεχνικές μαυρίσματος. Όσο για τα επικριτικά σχόλια, την αφήνουν αδιάφορη και δεν δίνει καμία σημασία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ