Πέθανε η δημοσιογράφος Μαριλένα Φράγκου σε ηλικία 36 ετών

Σε ηλικία 36 ετών άφησε την τελευταία πνοή η δημοσιογράφος Μαριλένα Φράγκου. 

Ανακοίνωση για το θάνατο της Μαριλένας Φράγκου εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, σημειώνοντας: «Έφυγε πρόωρα από τη ζωή η συντρόφισσα Μαριλένα (Μαρία - Ελένη) Φράγκου, μέλος του ΚΚΕ και εργαζόμενη του "902" για πολλά χρόνια.

 

Γεννημένη το Γενάρη του 1980, εντάχθηκε στην οργανωμένη ζωή της ΚΝΕ το 1997, ενώ μέλος του Κόμματος έγινε το 2007. Μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής της έδωσε όλες της τις δυνάμεις στην υπόθεση του Κόμματος.

 

Στον "902" εργάστηκε από το Νοέμβρη του 2007 και μεταξύ άλλων κάλυπτε το εργατικό, το ναυτιλιακό και το ελεύθερο ρεπορτάζ. Στις δύσκολες ώρες με το κλείσιμο του "902" η Μαριλένα υπερασπίστηκε τις αποφάσεις του Κόμματος, ακόμα και με αρθρογραφία στον "Ριζοσπάστη" και το πόρταλ, ενώ εθελοντικά προσέφερε την όποια βοήθεια της ζητούσε το Kόμμα στο πόρταλ του 902.gr.

 

Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στο σύζυγό της Γιάννη, τη μητέρα της, τον αδελφό της και όλους τους οικείους της. Η κηδεία της θα γίνει το Σάββατο 26 Μάρτη στις 11.30 το πρωί από το Νεκροταφείο Βύρωνα». 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ