Τραγικό τέλος για την σολίστ που αγνοούταν εδώ και 8 ημέρες - Βρέθηκε νεκρή στην Καισαριανή

Τραγική ήταν εν τέλει η κατάληξη των ερευνών για την ανεύρεση της σολίστ Ελίζαμπεθ Σέιφερ, που αγνοούνταν για οκτώ μέρες, καθώς, το πρωί της Κυριακής, βρέθηκε νεκρή στο άλσος της Καισαριανής.

Η σολίστ Ελίζαμπεθ Σέιφερ εντοπίστηκε από περαστικό, έχοντας κομμένες τις φλέβες της. Ο περαστικός ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία με τη σειρά της έφερε τα άσχημα νέα στο σύζυγό της.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η αστυνομία, η 51χρονη σολίστ, βρέθηκε νεκρή χτες το απόγευμα στο άλσος της Καισαριανής. Το πτώμα της βρέθηκε περίπου στις 18:30 το απόγευμα και όπως είπαν οι αστυνομικοί ήταν σε προχωρημενη σήψη.

"Δυστυχώς είναι νεκρή. Βρέθηκε το πρωί από κάποιον περαστικό που ειδοποίησε τις αρχές. Περιμένουμε τώρα να δούμε τι έγινε. Θα μας πει ο ιατροδικαστής τι έχει γίνει. Θα δούμε αν είναι αυτοχειρία ή έγκλημα και επίσης θα φανεί αν έγινε από την πρώτη ημέρα εξαφάνισής της ή αργότερα. Προκύπτουν πολλά ερωτήματα", λέει ο ιδιωτικός ερευνητής Γρηγόρης Ποντικάκης, σε δηλώσεις που έκανε στο protothema.gr

Συγκλονισμένος δηλώνει ο σύζυγος, όπως αναφέρει ο κ. Ποντικάκης, καθώς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το τραγικό τέλος της γυναίκας του

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ