Βίτσας και Παππάς «αδειάζουν» Μάρδα για τους επενδυτές-πρόσφυγες

Σαφείς αποστάσεις από την τοποθέτηση του Δημήτρη Μάρδα περί προσφύγων-επενδυτών έλαβαν ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς και ο  αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας και επικεφαλής του Συντονιστικού για τη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης, Δημήτρης Βίτσας.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 ο κ. Παππάς τόνισε ότι δυνατότητες επενδύσεων δεν μπορούν να αναζητηθούν σε πρόσφυγες. «Αυτή η ιστορία δεν πρόκειται να λύσει ούτε το προσφυγικό, ούτε το πρόβλημα των επενδύσεων» σημείωσε.

 

Ο κ. Βίτσας με τη σειρά του, τόνισε στον ΑΝΤ1 ότι πρόκειται για «μια γενικότερη τοποθέτηση» στην οποία προχώρησε ο Δημήτρης Μάρδας, σημειώνοντας ότι «δεν μπορούμε να στηρίξουμε την ανάπτυξη σε αυτήν».

Αναφερόμενος στο κατά πόσο μπορεί πρόσφυγες να έχουν τη δυνατότητα να επενδύσουν εκτίμησε ότι «δεν υπάρχει τέτοια πιθανότητα».

«Ήταν στα πλαίσια μιας γενικής τοποθέτησης. Δεν μπορούμε να περιμένουμε η ανάπτυξη της χώρας να έρθει από τους πρόσφυγες. Η μια περίπτωση δεν δημιουργεί τον κανόνα. Εγώ θεωρώ ότι δεν υπάρχει κάποια τέτοια περίπτωση μεταξύ των προσφύγων» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ