Χιου Τζάκμαν - Αυτός είναι άντρας: Καυγάδισε με την 60χρονη σύζυγό του & μετά την φίλησε για να καλμάρει‏

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ, αλλά οι εντάσεις δεν λείπουν μεταξύ τους. 

Για τον Χιου Τζάκμαν και την Ντέμπορα Λι Φέρνες ο λόγος, τους οποίους ο φωτογραφικός φάκος «έπιασε» στο αεροδρόμιο του Σύδνεϋ να έχουν μια έντονη συζήτηση.

Με σύσσωμη την οικογένεια τους, ο 47χρονος ηθοποιός και η 60χρονη σύζυγός του έκαναν μια στάση κάποια στιγμή στους χώρους του αεροδρομίου και κουβέντα στην κουβέντα η συζήτηση «άναψε», με αποτέλεσμα οι παπαράτσι να τους απαθανατίσουν την ώρα που τσακώνονταν. Η ένταση όμως δεν κράτησε για πολύ. Όπως βλέπετε στις εικόνες, ο 47χρονος ηθοποιός ήταν αυτός που έκανε το πρώτο βήμα ώστε να τα ξαναβρούν, και έπιασε τρυφερά από το πρόσωπο την 60χρονη σύζυγό του, χαμογελώντας της και μιλώντας της γλυκά ώστε να ηρεμήσει.

Τον επόμενο μήνα Χιου Τζάκμαν και Ντέμπορα Λι Φέρνες θα «κλείσουν» αισίως 20 χρόνια γάμου, με τον διάσημο ηθοποιό να αποκαλύπτει σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Sunrise» της αμερικανικής τηλεόρασης, το μυστικό της επιτυχημένης σχέσης τους:

«Το πιο σημαντικό για μένα, είναι η καρδιά σου να χτυπά καθημερινά. Μια ευτυχισμένη σύζυγος, σου δίνει μια ευτυχισμένη ζωή. Αυτό είναι το σλόγκαν μου».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ