Η Κατερίνα Παπουτσάκη - κριτής έβαλε το πιο ιλιγγειώδες ντεκολτέ της ελληνικής τηλεόρασης στο YFSF

Ο ΑΝΤ1 είχε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής με την επιστροφή του Your Face Sounds Familiar και όσα και αν προσπαθούμε να θυμηθούμε παίκτες ή τα νέα πρόσωπα στην νέα κριτική επιτροπή, όσο και πρέπει να αναφερθούμε στην εξαιρετική επίδοση στον πίνακα τηλεθέασης, ένα όνομα ηχεί στο μυαλό όλων. Κατερίνα Παπουτσάκη! 

Η ηθοποιός που θα εκτελεί χρέη κριτικής επιτροπής, τράβηξε τα βλέμματα όλων και αυτό, μάλλον δεν αφορούσε τα όσα μας είπε.


 
Το ανοιχτό μπούστο στο λευκό ρούχο της, προκάλεσε πανικό και λίγοι έδωσαν σημασία στα όσα έλεγε και τις προσπάθειές της να... υποστηρίξει τους ορισμούς που δημιουργούσε. Λεξιπλασίες που προκαλούσαν χάος και πικρόχολα σχόλια στο πλατό. "Είναι εξαιρετική καλλιτέχνης, με καταπληκτική φωνή, βαθύφωνος" σχολίασε για την ηθοποιό Βαρέλια Κουρούπη, προκαλώντας την αντίδραση των παρευρισκομένων, αλλά και με την ίδια τη διαγωνιζόμενη να υποστηρίζει πως ο όρος βαθύφωνος αναφέρεται μόνο σε άνδρες.


 
Σχολιάζοντας τη μεταμφίεση του Όθωνα Μεταξά ανέφερε "εχει μια πολύ ιδιαίτερη τοποθέτηση, ρινομασκική θα έλεγα...", τοποθέτηση που ανάγκασε τους Μουτσινά και Φασουλή να ζητήσουν εξηγήσεις.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ