Νίκος Μουτσινάς: Χαστούκισαν την μάνα μου μέσα στο φέρετρο - Τραγουδούσαν Σφακιανάκη την ώρα της ταφής

Ασύλληπτα είναι τα όσα αποκάλυψε ο Νίκος Μουτσινάς για την κηδεία της ίδιας του της μητέρας.

Με χαλαρό ύφος, ο γνωστός παρουσιαστής περιέγραψε στην Ελένη Μενεγάκη πρωτοφανή περιστατικά:

Από την καλύτερη φίλη της μητέρας του που... την χαστούκισε μέσα στο φέρετρο επειδή «έφυγε πρώτη από τη ζωή», μέχρι την εμφάνιση της Ζωής Λάσκαρη στην κηδεία με λευκά. Και από την υπόκρουση του τραγουδιού «Ο αετός πεθαίνει στον αέρα» μέχρι την αντίδραση του ίδιου.

Ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη και εξομολογήθηκε τα όσα ιλαρά, συνέβησαν εκείνη την τραγική ημέρα.

Η φίλη που χαστούκισε τη μητέρα του μέσα στο φέρετρο
«Κάποια στιγμή, είναι η φίλη της η Μπέσσυ, πολύ θυμωμένη που το έκανε η μάνα μου αυτό σε αυτήν, που τόλμησε να φύγει πρώτη, της έδωσε τρία χαστούκια όταν πήγε στην εκκλησία! Ήρθε η φίλη της καταστεναχωρημένη, κάτασπρη από το σάκχαρο, πιο άσπρη και από τα λουλούδια, πάει από πάνω και άρχισε τη μάνα μου στα χαστούκια - της έδωσε τρεις σφαλιάρες και η μάνα μου φυσικά δεν είπε τίποτα. Μαζεύουμε τρελούς γύρω μας. Έφαγε τρία χαστούκια η μάνα μου, ο παπάς δεν είπε τίποτα φίλος της μάνας μου, έβγαλε και επικήδειο και την χαιρέτησε «αγαπημένο μου Φροσάκι» και λέω τι λέει ο παπάς...»

Η εμφάνιση της Ζωής Λάσκαρη στα λευκά
«Ήρθε και η Ζωή Λάσκαρη στην κηδεία, με την οποία συνεργαζόμασταν και μπου συμπαραστάθηκε και την ευχαριστώ πολύ. Μέσα σε όλο αυτό, γυρνάω και τους λέω: «Αν έρθει η Λάσκαρη με άσπρα εγώ θα ανοίξω το καπάκι. Δε θα έρθει η Ζωή Λάσκαρη και θα φύγουν οι άνθρωποι και δε θα θυμούνται τη μάνα μου και θα μπει η Λάσκαρη και θα κλέψει τις εντυπώσεις - γιατί είχαν έρθει όλοι με σκούρα. Σκάει η Λάσκαρη με άσπρα και κάνω νόημα «το καπάκι, το καπάκι». Και ανοίγουν το καπάκι...».

Το τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη την ώρα της ταφής
«Την ώρα της ταφής, όπως είμαι από πάνω, βλέπω όλο αυτό και λέω αποκλείεται, ακούω τη φίλη της να τραγουδάει «Ο αετός πεθαίνει στον αέρα». Και λέω «Όχι, όχι! Δε γίνεται! Για ποιο λόγο Νότη Σφακιανάκη στη μητέρα μου;».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ