Προκαλεί η Ιβάνα Τραμπ: Χρειαζόμαστε τους μετανάστες για να καθαρίζουν τα σαλόνια μας

Τι κι αν έχουν χωρίσει, και μάλιστα με επεισοδιακό τρόπο; Η Ιβάνα Τραμπ στηρίζει τον πρώην σύζυγό της και υποψήφιο για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων και το απέδειξε. 

Σε συνέντευξή της στην New York Post, η Ιβάνα δήλωσε ότι στηρίζει τον πρώην σύντροφό της στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο, αλλά μάλλον διαφωνούν λιγάκι, στο προσφυγικό…

Η 67χρονη που γεννήθηκε στη πρώην Τσεχοσλοβακία, έχει άποψη αναφορικά με τους πρόσφυγες και το δήλωσε με μια φράση που προκάλεσε αίσθηση: «Αν έρχεσαι νόμιμα και λαμβάνεις τα κατάλληλα έγγραφα… χρειαζόμαστε τους μετανάστες», είπε και συμπλήρωσε «Ποιος θα βάζει ηλεκτρική σκούπα στα σαλόνια μας και ποιος θα καθαρίζει για εμάς; Δεν αρέσει στους Αμερικανούς να το κάνουν αυτό».

Αν και η ίδια απεχθάνεται την ιδέα του να καθαρίζει το δικό της σαλόνι, φαίνεται πως αγνοεί κάποια στοιχεία που αφορούν στους μετανάστες αλλά και στους αμερικανούς εργαζόμενους, γράφει η Huffington Post. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με στοιχεία, η πλειοψηφία των οικονόμων και καμαριερών είναι Αμερικανοί.

Αυτή η φράση πάντως, βγήκε από το στόμα μιας γυναίκας που υπερηφανεύεται ότι είναι το «τέλειο παράδειγμα επαγγελματισμού, μητρότητας και φιλόδοξου ατόμου»…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ