Πιο σέξι το γυναικείο περπάτημα τις γόνιμες μέρες!!

Τελικά, ο τρόπος με τον οποίο περπατάει μια γυναίκα όντως «λέει κάτι» στους άντρες: αν είναι γόνιμη και συνεπώς πιο δεκτική στο σεξ! Αυτό είναι το συμπέρασμα μελέτης του Πανεπιστημίου του Γκότινγκεν, στη Γερμανία, επιστήμονες του οποίου θέλησαν να μάθουν εάν υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο στον τρόπο με τον οποίο κινούνται οι γυναίκες.


Τελικά, ο τρόπος με τον οποίο περπατάει μια γυναίκα όντως «λέει κάτι» στους άντρες: αν είναι γόνιμη και συνεπώς πιο δεκτική στο σεξ!

Αυτό είναι το συμπέρασμα μελέτης του Πανεπιστημίου του Γκότινγκεν, στη Γερμανία, επιστήμονες του οποίου θέλησαν να μάθουν εάν υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο στον τρόπο με τον οποίο κινούνται οι γυναίκες.

Έτσι, ζήτησαν από 48 νεαρές γυναίκες να βαδίσουν πάνω-κάτω σε μία ευθεία γραμμή και εν συνεχεία να χορέψουν για 30 δευτερόλεπτα.

Οι ερευνητές βιντεοσκόπησαν τις εθελόντριές τους και επεξεργάστηκαν τις εικόνες ούτως ώστε να απεικονίζονται σιλουέτες δίχως χαρακτηριστικά, ούτως ώστε η αληθινή εμφάνισή τους να μην αποσπά την προσοχή από την κίνησή τους.

Η όλη διαδικασία επαναλήφθηκε δύο φορές: μία όταν οι εθελόντριες ήταν στις πιο γόνιμες μέρες τους και μία αμέσως πριν την έμμηνο ρύση, όταν οι πιθανότητες εγκυμοσύνης είναι λιγοστές.

Διακόσιοι άντρες κλήθηκαν στη συνέχεια να κοιτάξουν τις σιλουέτες που περπατούσαν ή χόρευαν στα βίντεο και να βαθμολογήσουν πόσο σέξι τις βρίσκουν.

Οι απαντήσεις τους έδειξαν με σαφήνεια ότι κάτι υπάρχει στον τρόπο με τον οποίο περπατούν οι γυναίκες όταν βρίσκονται στις γόνιμες μέρες τους, που τις καθιστά πολύ πιο ελκυστικές για τους άντρες.

Διαφορά υπήρχε και στον τρόπο με τον οποίο χόρευαν, αλλά ήταν πολύ μικρότερη.

Το τι ακριβώς συμβαίνει στην βάδιση των γυναικών αναλόγως με τις μέρες του έμμηνου κύκλου, παραμένει άγνωστο, αλλά οι επιστήμονες έχουν μερικές ισχυρές υποψίες.

Όπως γράφουν ο δρ Μπέρναρντ Φινκ και οι συνεργάτες του στην επιθεώρηση «Personality and Individual Differences», είναι απίθανο το όλο θέμα να σχετίζεται με την ταχύτητα της βάδισης.

Το πιθανότερο, λένε, είναι πως οι γυναίκες κινούν με ιδιαίτερο τρόπο τους γοφούς τους, που «εκπέμπουν» το μήνυμα της γονιμότητας το οποίο «λαμβάνουν» οι άντρες και έτσι προσελκύονται ερωτικά.

Πηγή: Ta Nea

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ